techo, 40 adet değerlendirme yapmış.  (2/6)
Gösteri Peygamberi
Gösteri Peygamberi

8

"Tanrı'nın yarattığı başka bir canlıya bakmayı ve sevmeyi öğrenmem için ailem yıllar önce ilk balığımı almıştı. Sahip olduğum altıyüz kırk balıktan sonra öğrendiğim tek şey, insanın sevdiği her şeyin bir gün öleceği oldu."

Origin
Origin

9

Nereden geliyoruz ve nereye gidiyoruz. Roman bu iki sorunun cevabını bulduğunu iddia eden ateist bir bilim adamının yaptığı keşfi tüm dünyaya açıklama sürecini anlatıyor. Profesörümüz Robert Langdon bu kez eski öğrencisinin keşfini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Öyle bir keşif ki tüm dinleri derinden sarsabilir ve insanlara inançlarını sorgulatabilir. Yazarın diğer kitapları gibi bu da oldukça sürükleyici ve her bölümü heyecan dolu. Şayet Dan Brown hayranıysanız beğeneceğinizi düşünüyorum.

Tol
Tol

2

Büyük beklentiyle başladığımdan mıdır bilmiyorum fakat uzun zamandır ilk kez bir kitabı okurken çabuk bitsin diye hızlandım. Beklediğim gibi çıkmadı maalesef.

İhanet Noktası
Cehennem Çiçeği (Alper Kamu, #2)
Cehennem Çiçeği (Alper Kamu, #2)

9

Alper Canıgüz bizleri Lanetlenmiş küçük şeytan Alper Kamu'nun anlatımıyla derin bir maceraya çıkartıyor. Kafası bizlerden biraz farklı çalışan bu küçük ukala ilk kitapta olduğu gibi yine boyundan büyük işlere kalkışarak başına türlü belalar alıyor. Okuması benim için çok keyifliydi. Zaten hem Alper Canıgüz'ün hem de Murat Menteş'in bende yeri ayrıdır. "Herkesin delirmek için bir nedeni vardır, bu onu haklı çıkarmaz.."

Çavdar Tarlasında Çocuklar
Çavdar Tarlasında Çocuklar

7

Bir çocuğun gözünden yetişkin ortamlarını gözlemlemek, davranışlarını analiz etmek oldukça ilgi çekici. Bana göre yazar gereksiz detaylara çok fazla takılmış ve sırf bu yüzden kitap akıcılığını kaybetmiş. Şayet hikaye yarı yarıya kırpılsaydı ortaya daha ilgi çekici bir eser çıkabilirdi. Bu kadar yerdiğime bakmayın kitap fena değil aslında. Fakat Emrah Serbes'in Erken Kaybedenleri'ni ya da Canıgüz'ün Alper Kamu'sunu okuduysanız aynı hazzı beklemeyin derim..

Gizliajans
Gizliajans

9

Alper Canıgüz yine harikalar yaratmış.. Musa'nın dibe vuruşundan yükselişine, aşık oluşuna, uzaylılarla olan savaşına kadar türlü aksiyonlarını okuyacağınız bu romanda her şey o kadar başarılı bir şekilde kurgulanmış ki hayretle ve sabırsızlıkla okuyorsunuz. Diyaloglar ve olay kurgusu çok başarılı, özellikle yer yer duygulanıp, yer yer kahkahalara boğulmanız da muhtemel. Okuyun, okutun, pişman olmazsınız...