Kitapkurdu33, 160 adet değerlendirme yapmış.  (4/23)
Katiller Çetesi Sarai #1
Duman ve Kemiğin Kızı (Duman ve Kemiğin Kızı, #1)
Duman ve Kemiğin Kızı (Duman ve Kemiğin Kızı, #1)

7

Kitabın kurgusu beklemediğim derecede orijinaldi ve dili gerçekten akıcıydı. Fantastik kitap seven biri olarak benim için keyifli bir okuma oldu.

Mahalle Kahvesi
Mahalle Kahvesi

10

En güzel öykü kitabı be! İçten, insancıl, modern ve bizden! Tek kelimeyle harikaydı! Okuyun, okutun!

Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları
Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları

8

Fantastik, ilginç ve etkileyici bi' kitaptı Beş Sevim Apartmanı. Karakterlerin gerçeklikleri ve cinperi yalanları arasindaki fark insanda hem merak ettirici hem gizemli duygular uyandırıyor. Karakterlerin kendi gerçekliklerinde yaşamış oldukları şeyler trajik fakat cinperi yalanları tüm bu gerçeklikleri alacalı bulacalı, cinli perili bi' dünyaya buluyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

Kumral Ada Mavi Tuna
Kumral Ada Mavi Tuna

7

Kitap iç savaşın kişi ve çevresindekilere etkilerini biyografik, kurgusal bi bakışla ele almış. Ayrıca kişinin içsel hengâmesini okurken aynı zamanda geriye dönüşlerle karakterlerin hayatlarını da öğreniyoruz. Kitaptaki yoğun aşk, aşk da denemez ya buna, bildikli bi' bağımlılık mı demeliyim bilemiyorum, bana çok olağandışı geldi. Romanı okurken aklım hem bu ilişki nereye varacak hem de bu içsel savaşın çıkışı nasıl gerçekleşecek sorularıyla döndü. Benim için güzel, akıcı bi okuma oldu. :)

Hayvan Mezarlığı
Feniçka