mervekorcum, 103 adet değerlendirme yapmış.  (6/15)
Guguk Kuşu
Kabuk Adam
Kabuk Adam

9

Muhteşem bi dil kullanılmış . Eski bi klasik okur gibi oluyo insan bi an hemen sonra dün yazılmış gibi geliyo . Okudukça böyle sürüp gidiyo . Bence okunması gereken 1000 kitap içinde ilk 100 e onun içinde de ilk ona girer . .)

Hobbit
Hobbit

10

Böyle hayal gücü yok su an . Tatlı kitap . .)

Hikayeler
Hikayeler

9

Çok farklı birbirinden hikayelerin her biri ama her biri ayrı güzel . Bazısının sonunda bi aydınlanma bile oluyo . Bazısında bişey olmuyo . .)

Hayvan Mezarlığı
Hayvan Mezarlığı

7

Ben bu adamın kitaplarını okurken korkuyorum gerçekten . Bi insan böyle düşüncelerle nasıl kalp krizi geçirmeden 5 dakika durabilir ? Okunmalı mı , bilemedim çok korkunç ya okumasakta olurmuş . Mesela kafama yerleşti benim filmini de izlemiştim yazarken bile kare kare geliyo gözlerimin önüne . yok yok okunmamalı okunsa da izlenmemeli . ya okunmalı ya izlenmeli . chucky gibi gitmiyo insanın aklından .

Gülünün Solduğu Akşam
Gülünün Solduğu Akşam

9

Tarih okumaya bu kitapla başlamıştım . İyi ki de öyle yapmışım .Gerçek belgeler mektuplar tanıklar . 15 yaşındaydım bu kitabı okurken onun sayesinde bi çok şey öğrendim . Bana çok şey katmıştı . Herkese bi hikaye kazndırabilir . Duygu yüklü ağır betimlemeler yerine hüzünlü gerçekler var .

Genç Werther'in Acıları
Genç Werther'in Acıları

8

Çok öleni varmış bu kitabın ne var bu kadar demiştim okumaya başlamadan ama hakikaten çok acıklı . Çok üzülmüştüm ben de haline aynı ruh halinde olsaydım o ara belki de düşünebilirdim ölümü . Moral yüksekken okunmalı aksi halde depresyonun dibine sokabilir insanı . .)