mervekorcum, 103 adet değerlendirme yapmış.  (3/15)
Sıradan Delilik Öyküleri
Sıradan Delilik Öyküleri

9

Çok etkileyici . Çok rahatsız edici bu yüzden çok etkileyici çok müstehcen bu yüzden de çok gerçek ve etkileyici . Kimse bu şekilde konuşmadığını veya konuşan bi insan tanımadığını veya böyle bi insan görmediğini söyleyemez . Düşünceleri sıradan ama normal bi insanın kafasını sallayıp saçmalama düşünme öyle şeyler dediklerinden . O düşünmüş işte bence güzel okumaya değer .

Semerkant
Semerkant

9

Okuduğum en iyi kitaplardan . Ömer Hayyam çok başka bir adam artık gözümde . Ve yaşadığı dönem o kadar iyi yansıtılmış ki sanki o an orada kendi gözlerinizle görüyosunuz her şeyi . Aaaa o olay öyle miymiş bu yüzden mi böyle olmuş gibi şeyler dedirtmişti bana . Hem tarihi hem de çok duygu yüklü . Üç kere okunur . Okunmalı .

Rüzgar Gibi Geçti
Rüzgar Gibi Geçti

10

Son derece romantik ve tarihi . Kitabı ile neredeyse aynı kaliteye sahip birde filmi olan nadir kitaplardan . Okunmalı . Scarlett O'hara ve Redd Buttler unutulmaz karakterler olarak yerleşiyorlar hayatınıza . Amerika'nın kuzey güney savaşını merak edenlerede iyi bir kaynak olabilir sıkmadan .

Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer
Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer

10

Çok güzel gerçekten komik ve eğlenceli hani yazıyo arkasında felsefe sevmeyenlere felsefeyi sevdiren kitap diye ; kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum . Çok gülmüştün bazı bölümleri okurken . Eğlenmek isteyen okumalı . .)

Piç
Piç

9

Hakan Günday'ın okuduğum her kitabının muhteşem olduğunu söylemem ama her kitabında muhteşem olan parçalar var . Bence Piç'te bu durumdan bolca var . Gerçekçi ve rahatsız edici sindirilmesi zor durumlar var . Bukowski gibi . Kesinlikle bu adamın da eh idare eden diyeni yok . Sevenler kesinlikle okumalı .

Peter Pan
Peter Pan

10

Her çevirisini okudum neredeyse bu kitabın hala da okuyorum bulunca . Bir keresinde tinkerbell'i çangırdaklı çan diye çeviren bir kitaba rastlamıştım .) o bile kıramaz şevkimi . Çocukken dinlediğim en güzel masallardan biriydi hala da öyle. Bence okumayan kalmasın . .)

Motosiklet Günlükleri
Motosiklet Günlükleri

9

Che ' nin hikayeleri . Okunmamalı mı ? Okunmalı her 'güzel' liderin hikayeleri gibi . (tek hedefi halkını kurtarmak ve korumak olan asla kendi çıkarı değil . İşte böylelider güzel liderdir benim için)