burcuu_03, 122 adet değerlendirme yapmış.  (3/18)
Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

5

Augustus ve Hazel'ın zeka kokan komik cümleleri hariç kitapta kayda değer hiçbir şey yoktu.Sonunda gözlerim bile dolmadı açıkçası.Kitabın neyi insanları bu kadar etkiledi hiç anlamış değilim.

Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

8

Bu kitabı kesinlikle hayatınızın çok kötüye gittiğini düşündüğünüzde ve mutsuz olduğunuzda okuyun.Sağlıklı olduğumuz sürece yapamayacağımız şey,üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk,mutsuzluk yoktur.Bu kitap cidden insana çok şey katıyor. -Ne var biliyor musun? -Neymiş? -Bazen sabahları uyanmak istememin tek nedeni sen oluyorsun Clark.

Othello
Othello

7

Shakespeare okumak her zaman olduğu gibi yine çok keyifliydi :)

Kumral Ada Mavi Tuna
Piraye
Piraye

7

Garip duygular besliyorum bu kitaba karşı...Bir yanda her konuda ailesine boyun eğen,zayıf ama yine de kendimi sevmekten alamadığım Haşim,diğer yanda kitabın başlarında yine bir Aslı vakasıyla karşı karşıya mıyız dediğim ama öyle olmadığını gösteren,keşkelere hiç boyun eğmeyen(kitabın sonu dışında) bir Piraye... Canan Tan'ın her kitabında olan,bir türlü aşamadığı klasik eksiklikler dışında güzel bir kitaptı.Sonunda tabii ki ağladım. 7/10.

Eroinle Dans
Eroinle Dans

3

Çok basit dille yazılmış,basit bir kitap...Canan Tan'ın yalnızca Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını okuduktan sonra bir Canan Tan hayranı olmuştum ama bir kitapla değerlendirme yapmamak gerektiğini anladım.Eroinle Dans o kadar basit bir dille yazılmıştı ki artık bi yerden sonra daha fazla katlanamayacağım bu dile diye bıraktım ama yarıda kitap bırakma huyum olmadığından devam ettim.Akıcılık yönünden idare eder.Ama hiçbir yönden ayakları yere sağlam basmıyor bu kitabın...3/10

En Son Yürekler Ölür
En Son Yürekler Ölür

6

Sevgili Canan Tan, kitabın bir bölümünde mükemmel bir anlatımla hepimizin kalbini fethederken,beni de ağlatmayı başarırken;nasıl diğer bir bölümünde bu kadar özensiz ve yüzeysel bir anlatım kullanabiliyorsunuz? Denizle Nehir'in aşkları mükemmeldi,ona lafımız yok.Ama kitabın son 50 sayfasında yaklaşık 2 sene geçiyor. E haliyle Deniz'in acısıyla kavrulan Nehir'in de acısı duruluyor.Ama Nehir'in acısını yüreklerimize işleyen Canan Tan kitabın son sayfalarına doğru Nehir'in içsel hayatından hiç bahsetmediği için,kendi adıma konuşayım,ben Ardayla Nehir'in ilişkisine çok da sıcak bakamadım.Ama bu kitaptan etkilenmediğim anlamına gelmez tabii...