PrensesPeri, 80 adet değerlendirme yapmış.  (2/12)
İnsan Ne İle Yaşar
Safir Mavi (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer, #2)
Yakut Kırmızı (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer, #1)
Yakut Kırmızı (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer, #1)

10

uzun zamandır okumak istediğim seriye nihayet başlayabildim.kapak tasarımı çok hoş.cildine bayıldım. 3 akşam elime aldım ve bitirdim.bazen neden iş var diyorum.gömüldüğüm kitaptan gerçek dünyaya dönmek zor oluyor. bitirmeden rahat edemiyorum aklım orada kalıyor :) bu öyle bir kitaptı sevdim :) serinin diğer kitaplarıda çabuk bitecek sanki

Yalnızca Yalnızım
Yalnızca Yalnızım

5

beklentimi karşılamadı malesef..

Leyla'nın Evi
Leyla'nın Evi

10

Cumhuriyet zamanını günümüzü iç içe geçirmiş.kitapta bir çok karakter var.hepsi iç sesiyle konusuyor hepsini ayrı ayrı tanıyorsunuz.şu beyin ne garip bir organ.hep garip bulmuşumdur zaten.aynı olayları farklı beyinler farklı algılıyor.hangi karaktere üzüleceğimi bilemedim.yalı hayatı(o dönemde kızların eğitimine ne kadar önem verilmiş daha iyi anladım.özel hocalar,birkaç dil, piyano, edep dersleri alan hanımlar).paşa dedeler,savaş zamanı,dinleri farklı diye aşkları uğruna solan iki genç insan,hayatı boyunca yalnız yaşamış bir hanımafendi..güzel tasvirleri kuvvetli bir kitap..

Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar
Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar

10

bazı kitaplar bende daha derin iz bırakıyor.bu kitapta onlardan biri.ne olacak nasıl bitecek diye büyük merak içerisinde okudum.çok farklı anlattıklarıyla hissetirdikleriyle..

Çocuk Da Yapamadım Kariyer De