ziya nur, 163 adet değerlendirme yapmış.  (1/24)
« geri  
Müslümanca Yaşamak
Elif Gibi Sevmek
İslam Medeniyeti
Hanım sahabilerin Hayatı
Hanım sahabilerin Hayatı

9

Yazar bu kitabında önemli kadın sahabilerin hayatını kısa bir şekilde anlatmıştır. Seçkin kadın sahabiler hakkında verilen bilgiler çok kısa olmasına rağmen çok önemli bilgilerdir. Çünkü o kısa bilgiler o sahabilerin seçkin olmasını sağlayan bilgilerden oluşuyor. Kitapta adı geçen her şeyi ile devrinde örnek olmuş ve bu devirde örnek alınması gereken kasın sahabilerin hayatını merak edenler için güzel bir eser olur. İçerik ve üslup bakımından özelikle çocuklara çok uygun bir kitap.

İnsan Denen Meçhul
Seçkin Sahabilerin Hayatı
Seçkin Sahabilerin Hayatı

8

Yazar bu kitabında önemli sahabilerin hayatını kısa bir şekilde anlatmıştır. Seçkin sahabeler hakkında verilen bilgiler çok kısa olmasına rağmen çok önemli bilgilerdir. Çünkü o kısa bilgiler o sahabelerin seçkin olmasını sağlayan bilgilerden oluşuyor. Kitapta adı geçen her şeyi ile devrinde örnek olmuş ve bu devirde örnek alınması gereken sahabelerin hayatını merak edenler için güzel bir eser olur. İçerik ve üslup bakımından özelikle çocuklara çok uygun bir kitap.

Yunus Emre
Yunus Emre

9

102 sayfadan oluşan bu kitapta Sezai Karakoç, kitabın yarısına kadar Yunus Emre hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirmiştir. Çok kısa bilgiler vermesine rağmen Yunus Emre'nin özünü anlatmış diye düşünüyorum. Kalan kitabın diğer yarısı başta Yunus Emre 'nin bilinen şiirleri olmak diğer bazı şiirlerden oluşuyor. Okunmaya değer bir kitap.

« geri