mevra, 43 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Günahın Üç Rengi - Madalyonun Öteki Yüzü
Günahın Üç Rengi - Madalyonun Öteki Yüzü

4

belki dizi haline getirilmiş olmalarından kaynaklı ister istemez aynı sürükleyiciliği bekliyorsunuz ama bu bir roman değil. belli oranda değiştirilmiş olsa da olmadı ya gitmedi bir şekilde tat vermedi okurken. bence herkes kendi işini yapmalı. doktorsa doktor. yazarsa yazar. eldeki hikaye sağlam olsa da edebi dil olmadan bir yere kadar.

Ruh Koleksiyoncusu (Rizzoli & Isles, #7)
İçimizdeki Şeytan
İçimizdeki Şeytan

10

Sabahattin Ali o kadar başarılıdır ki Macide'yi anlatırken Macide,Ömer'i anlatırken Ömer olursunuz okurken.Kızarsınız,yakasından tutup silkmek istersiniz Ömer'i ya da Macide'ye çek kapıyı çık demek istersiniz.. Kürk Mantolu Madonna ile karşılaştırmanın bu esere haksızlık olacağı kanaatindeyim. Bir devam kitabı muamelesi yapıp aynı tadı beklemek,son sayfayı çevirdiğinizde size hayal kırıklığı hissettirebilir.Kürk Mantolu Madonna'dan aldığınız gazla bu kitaba sarıldıysanız önerim yeni bir dünyanın kapısını araladığınızı,Maria Puder defterinin kapandığını kabul edin.Çünkü Macide bunu hak ediyor.Keyifli okumalar :)

Mefisto Kulübü (Rizzoli & Isles, #6)
Mefisto Kulübü (Rizzoli & Isles, #6)

10

Serinin her yeni kitabında zekasına,kurgusuna aşık olduğum kadın..Özellikle gecenin bir yarısı okuyorsanız koridordan gelecek ufak tıkırtılara kayıtsız kalamıyorsunuz.Bu seri bitince ya paranoyak olacağım ya da seri katil.Gerilimin tanrıçası yaşa varol!

Siliniş (Rizzoli & Isles, #5)
Siliniş (Rizzoli & Isles, #5)

9

Rizzoli&Isles serisinin şimdiye kadar ki en etkileyici kitabı.Zaman zaman nabzımın hızlandığı enfes bir Gerritsen klasiği.Şiddetle tavsiye edilir.

Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)
Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)

9

Son satıra kadar heyecanın kesilmediği bir Gerritsen klasiği.

Yaşamak Seni Sevmek Gibi
Yaşamak Seni Sevmek Gibi

1

Nazım Hikmet gibi bir üstadın hayatını anlatan bir kitap kaleme alıyorsanız en azından yeterli özeni gösterip sözlerin arasına sıkışmış olan 'orjinalsozler.com' ve onlarca yazım hatasının düzeltilmesi gerekirdi.Hakkı verilerek yapılmayacaksa hiç yapmamak daha iyi bir tercihtir.

« geri