SelmanYasirGenc, 11 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Yapboz
Yapboz

8

Şaşırtan sonlar için ideal bir kitap.

Zâhir
Zâhir

9

Özgürlük.Perişan bir biçimde yalnız kalma özgürlüğü.

Şans Müziği
Sekizinci Günah
Sekizinci Günah

7

Her hikayesini tekrar okumak,cümlelerin anlamlarının derinliklerine inmek istiyorum.Sonunda işte Sekizinci Günah bu diyene kadar.

Kaderle Zar Atılmaz
Kaderle Zar Atılmaz

4

Dili çok basit ondan ilgimi çekmedi.Bitirirken zorlandım sadece kitabın arkasındaki bölüm hoşuma gitti.Olaylar basit ve sıkıcıydı.

As Maça
As Maça

8

Öncelikler yazım şekli bakımından çok basit ama buna rağmen ilgi uyandırıyor. Kitaptaki karakterlerin istediği her şeyi başarmaları,hayal ettikleri şeylere ulaşmaları ise benim hoşuma giden taraf. Sanki ütopya da gibiydiler. Ne yapmak isterlerse yapıyor, kime karşı çıkmaları gerekirse karşı çıkıyorlardı.Dünyadaki çoğu olmak istediği bir şekildi bu. Ayrıca birbirleri arasındaki sıkı dostlukta en sonunda göz yaşartıyor ve kitabın ismini de açıklıyor.

Hiç Kimse Sıradan Değildir
Hiç Kimse Sıradan Değildir

9

Gerçekten çok rahat okunan kitap.Konu,olaylar,hayatlar ilgi çekici.Dili biraz fazla basit, birde ilk yaşanan olay çabucak kabulleniyor, Ed hemen macera peşine koşuyor bu bana biraz saçma geldi sadece. Hayattan çok beklentisi olmayan sıradan bir insanın küçük bir oyunla insanlara yardım etmesi.Okurken insan en çok kendi sıradanlığının farkına varıyor ve kendi hayatını yaptıklarını düşünüyor. Sonuç olarak : Ben çok sevdim.

« geri