hayriye, 313 adet değerlendirme yapmış.  (2/45)
Aşka Şans Ver  (Chesapeake Shores #1)
Aşka Şans Ver (Chesapeake Shores #1)

9

Sherryl Woods - AŞKA ŞANS VER... Öncelikle çok ama çok beğendiğimi belirterek başlamak istiyorum... Yazarın dili çok akıcı ve ÇEVİRİ ÇOK GÜZELDİ... Ephesus Yayınları çok büyük bir teşekkürü hak ediyor, bu kadar güzel, kaliteli ve okunması gereken yazarları biz okurlarla bir araya getirdikleri için... Sherryl Woods' da bence okunması gereken, iyi ve güçlü bir yazar... Kitapta hem aile, hem aşk, bağlılık, umut... sevgiye dair ne isterseniz vardı... Anne ve babaları boşanmış 5 kardeş ve en büyük çocuk Abby... Abby en küçük kardeşi başının dertte olduğunu söyleyince, dayanamaz ve yardımına koşar...Zaten Abby, annelerini onları terk ettikten sonra ailenin annesi rolüne bürünmüş bir kadın... Eski kasabasına dönmesi O'nu aynı zamanda eski aşkı ile de bir araya getiriyor.. Eski sandıkları aşkları tekrar alevleniyor... Abby geçmişte yaşanan tüm sorunlara rağmen, ailesini tekrar bir araya getirmeye çalışıyor... Kitapta geçen tüm karakterleri sevdim... Özellikle Abby'nin TAPILASI İKİZ KIZLARI harikaydı :) Jess, Trace, Laila, Mick, Megan ve Büyükanne... Yazar her karakteri ayrı ve çok güzel anlatmıştı... Okuması çok ama çok zevkli, gerçekten kaçırılmaması gereken bir kitap AŞKA ŞANS VER... Serinin devamını merakla bekliyorum... Sonuç olarak ne diyorum, MUTLAKA OKUYUN, SEVECEKSİNİZ...

Kader Bağladı Bizi (MacGregor Ailesi, #2)
Kader Bağladı Bizi (MacGregor Ailesi, #2)

9

Nora her zaman ki gibi muhteşemdi... bu yazara hayranım :)

Dönüşüm (The Vampire Journals, #1)
Dönüşüm (The Vampire Journals, #1)

8

serinin ilk kitabıydı ve maceraya giriş yapıldı... hareketi bol bir kitap ve seriye devam etmeyi düşünüyorum :)

Bana Prenses Deme!
Bana Prenses Deme!

8

Vefa Enver okumayı çok ama çok seviyorum :) bu kitapta çok güzeldi :)

Aşk Tanrıçası (Tanrıça, #5)
Aşk Tanrıçası (Tanrıça, #5)

9

muhteşemdi... serinin her kitabı birbirinden güzel :) mutlaka okunmalı

Ölüm Yargısı (Eve Dallas, #11)
Ölüm Yargısı (Eve Dallas, #11)

9

Eve Dallas Polisiyesi okumak ayrı bir keyif.. Yazar yine döktürmüştü :) Nora okumayı seviyorum zaten.. akıcı ve güel bir anlatımı var ve katili tahmin etmek imkansız... heyecan sonuna kadar dorukta :) tavsiye ederim :)

Deli Dolu Bir Yaz (Destiny #1)
Deli Dolu Bir Yaz (Destiny #1)

9

Toni Blake - DELİ DOLU BİR YAZ bitti... Bitmesin diye o kadar yavaş okudum ama elimden bırakamadım ve bitti :) Yazarın anlatımını sevdim...Karakterleri sevdim ki özellikle MICK harikaydı :) Nemesis Kitap favori yayınevlerim arasındaki yerini sabitledi :) Romans da bu ara bence 1 Numara...Kitapları gözüm kapalı alıyorum desem yeridir. Çevirisi güzeldi kitabın... Anlatım akıcıydı... Kitapta yer alan aşk kesinlikle tutkuluydu...Kitabın içindeki tutku bakımından YETİŞKİN SERİSİ olduğunu belirtmeliyim!! Konusuna gelince, Jenny hep iyi kız olmuştur ama artık iyi kız olmaktan sıkılmıştır..Destiniy kasabasına işini, eşini kaybetmiş olarak geri döner...yeni bir başlangıç arar ve karşısına kasabanın KÖTÜ ÇOCUĞU MICK ÇIKAR :) Aralarındaki tutku ve çekim inanılmazdır...Bu tutku zamanla çok güzel bir aşka dönüşür♥ İyi kız ve Kötü çocuğu bir araya getiren SIR ise hem tehlikeli ve hem de tutkulu olayların başlangıcı olur... Kitabı çok ama çok sevdim...Mick'i nasıl anlatsam bilemiyorum, Mick anlatılmaz okunur! diyorum... O'nu sevmemek imkansızdı... Jenny iyi kız olmamak için baya çabaladı :)) Ama ne kadar başardı, okuyup görün bence :) Yan karakterler de çok iyiydi.. Jenny'nin babası, Anita, Sue, Tessa, Amy... çoğu karakterinde seri de bir kitabı bulunmakta :) Nemesis Yayınevi umuyorum ki seriye devam edecek :) ve en son olarak da bu güzel DELİ DOLU kitabı okuyun diyorum, seveceksiniz!