yazar düzenlemeleri
vmpr_princess, 3 adet değişiklik yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Profil Resmi
vmpr_princess, Yaş On Yedi başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Yaş On Yedi pembe ve bomboş romantik hayalleri değil, orta sınıftan gelen gençliğin gerçek durumunu ele alıyor. Bu kitabın hem aile hem de okul yaşamındaki sorunları gerçeklikle, ama umutsuzluğu umutsuzluğa kapılmadan, sağlıklı bir yaklaşımla veren, aslında ağırbaşlı olmakla birlikte gülmece öğelerini de önemseyen, gerek edebi, gerek eğitici değeri yüksek, tüm gençlerin ilgisini uyandırabilecek bir roman olduğunu olduğuna inanıyorum. Prof. Mina Urgan
11 yıl, 8 ay
Profil Resmi
vmpr_princess, Beden Hırsızı (Seçilmiş, #1) başlıklı kitabın adını düzenledi

"Seçilmiş, Beden Hırsızı" olan kitap adını "Seçilmiş-Beden Hırsızı" olarak değiştirdi.
11 yıl, 8 ay
Profil Resmi
vmpr_princess, Aşk'ın Büyüsü başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Alejandra'yla yemeğimizi bitirdik. Sıradan, sakin bir gündü. Eve yürüyerek giderken, bu konuda konuşmaya devam etmeye karar verdik. Büyü malzemeleri satan bir dükkânın önünden geçiyorduk.

Heyecanla, “Ally,” dedim. “Hadi içeri girelim. Aşk iksiri almak istiyorum.” İçeri girdik, büyücülerle tanışmıştım. Bir kitap editörü olarak onlar hakkında çok şey okumuştum. ‘Neden denemiyorum?' diye kendime sordum. Ne olabilir ki?

İçeri girdik.

Kapanma saatine birkaç dakika kalmıştı. Çok yorgun gözüken tezgâhtar kadın bize nasıl yardım edebileceğini sordu. Kıkırdayarak, “Aşk iksiri istiyorum,” dedim.
11 yıl, 8 ay