yazar düzenlemeleri
is.erl, 29 adet değişiklik yapmış.  (4/6)
is.erl, Global Masonluk (1. cilt) başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

Resmi Web Sitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali http://globalkitap.com/index.php?route=product/product&product_id=679&search=global+masonluk
Dil düzenlenmiş, eski hali 112, yeni hali boş
10 yıl, 2 ay
is.erl, Karınca Mucizesi başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali 9757986542, yeni hali boş
Yayınevi düzenlenmiş, eski hali Vural Yayıncılık, yeni hali boş
Resmi Web Sitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali http://globalkitap.com/index.php?route=product/product&product_id=762&search=kar%C4%B1nca
10 yıl, 2 ay
is.erl, Kur'an Darwinizm'i Yalanlıyor başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Elinizdeki kitapta evrim teorisi çok farklı bir yönden ele alınacak, evrim teorisini savunan bazı inançlı insanların yanılgılarına cevap verilecektir. Yapılan çalışma bu yönüyle, evrim teorisiyle yaratılış gerçeği arasında kendilerince bazı ortak noktalar bulmaya, hatta Kuran'dan evrim teorisine sözde delil getirmeye çalışan birtakım Müslümanlara bir cevap niteliğindedir. Kuşkusuz bundaki amacımız evrim teorisini doğru sanan Müslümanları yermek değildir. Amacımız, evrim teorisi konusundaki yaklaşımlarının hatalı olduğunu izah ederek, onlara bu konuda fikren yardım etmek, daha doğru bir bakış açısı benimsemelerine vesile olmaktır.

Kitapta üzerinde durulacak bir diğer konu da hiçbir bilimsel dayanağı olmayan Darwinizm'in, asıl olarak dini hedef alan bir teori olduğudur. Dolayısıyla kitapta Müslümanların bu teoriyi hafife almalarının, önemsiz kabul etmelerinin ve bu teoriyle fikri bir mücadele yürütülmesini gereksiz görmelerinin sakıncalarına dikkat çekilecektir.

Evrim teorisi gibi ideolojik anlam ifade eden ve İslam dininin gerçekleriyle çelişen bir teoriyi savunmak, inanç sahibi bir kişinin şiddetle kaçınması gereken bir durumdur. Belki böyle bir tutumun nedeni, bu teorinin bugüne kadar insanlığa getirdiği belalardan, din ahlakına düşmanlık besleyen çevrelerin bu teoriyi sahiplendiğinden, bu teorinin yaratılış gerçeğini kesin olarak reddettiğinden habersiz olmak olabilir. Bu durumdaki bir Müslümanın, hakkında bilgi sahibi olmadığı bu konunun peşinden gitmekten şiddetle sakınması şarttır. Çünkü bu, Allah'ın iman edenlere bir emridir. Kuran'da şu şekilde buyrulmaktadır:

Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme; çünkü kulak, göz ve kalb, bunların hepsi ondan sorumludur. (İsra Suresi, 36)

Örnek Müslüman tavrı ise, bir konuyu samimiyetle araştırmak, öğrenmek ve ona göre davranmaktır:

... İşte (Allah'a) teslim olanlar, artık onlar 'gerçeği ve doğruyu' araştırıp-bulanlardır. (Cin Suresi, 14)

Müslüman evrimcilerin de yukarıdaki ayetlerde bildirilen emir gereği, evrim teorisi üzerinde dikkatle düşünüp, daha sonra kapsamlı bir araştırma yapmaları ve vicdanlarının sesini dinleyerek karar vermeleri gerekir. Elinizdeki kitap, bu konuda yol göstermek ve yardımcı olmak için yazılmıştır.
10 yıl, 2 ay
is.erl, Kur'an Darwinizm'i Yalanlıyor başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

Resmi Web Sitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali http://harunyahya.org/tr/Kitaplar/806/Kuran-Darwinizmi-Yalanliyor
10 yıl, 2 ay
is.erl, Ölüm Kıyamet Cehennem başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

De ki: ''Elbette sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, şüphesiz sizinle karşılaşıp-buluşacaktır. Sonra gaybı da, müşahede edilebileni de bilen (Allah)a döndürüleceksiniz; O da size yaptıklarınızı haber verecektir.''(Cuma Suresi, 8) 8)

Ölüm sizi her an yakalayabilir. Kimbilir o an, belki de şu andır ya da size çok yaklaşmıştır. Belki de bu kitap, kendinize çeki düzen vermeniz için ölümünüzden önce size tanınmış son bir fırsat, son bir hatırlatma, son bir uyarıdır. Siz bu kitabı okurken, bir saat sonra hayatta kalacağınızdan emin olamazsınız. Bir saat sonra hayatta olsanız, bir sonraki saate erişeceğinizin hiçbir garantisi yoktur. Saat değil bir dakika, hatta bir saniye sonra bile hayatta olacağınız kesin değildir. Bu kitabı sonuna kadar okuyup bitireceğinizin de hiçbir garantisi yoktur. Ölüm size, büyük bir ihtimalle, bir dakika öncesinde ölmeyi hiç aklınızdan geçirmediğiniz bir anda gelecektir. Mutlaka öleceksiniz, tüm sevdikleriniz de -sizden önce ya da sonra- mutlaka ölecekler. Bundan 100 sene sonra dünya üzerinde tanıdığınız hiçbir canlı insan kalmayacak.
10 yıl, 2 ay