yazar düzenlemeleri
estima, 15 adet değişiklik yapmış.  (1/3)
« geri  
estima, Delice başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Birini sevince hayat cennet de olur cehennem de.

"... Aliço Meryem'i içeri itip kapıyı kapattı ve ay dışarıda kaldı, yıldızlar dışarıda kaldı, ay ışığı da dışarıda kaldı. Kırık dökük kaldırımlar, tozlu yollar, iğde kokan hava, otların arasında bitmiş kır çiçekleri... Hepsi dışarıda kaldı. Ağustosböcekleri, tembel tembel hışırdayan yapraklar ve o gece usul esen poyraz, onlar da dışarıda kaldı."

İnsanın yapmadan duramayacağı hatalar vardı. Tıpkı sevmeden duramayacağı insanlar olduğu gibi. Bizi biz yapan şeylerdi bunlar. Meryem'i Meryem yapan da, Aliço'yu hayatının hatası olarak seçmesiydi.
(Tanıtım Bülteninden)
8 yıl, 11 ay
estima, Delice başlıklı kitabın etiketlerini düzenledi
Eklenen etiket(ler): roman,
8 yıl, 11 ay
estima, Seyyah başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Manhattan cinayeti, Cidde'de bir idam, Suriye'de çalınan gözler, Afganistan'da üç denek, Bodrum'da bir buluşma, Son hesaplaşma.

Her şey masum bir babanın idam edilmesiyle başladı. Suudi Arabistan'da idam edilen masum bir baba ve buna tanık olan bir çocuk New York'ta köhne bir otelde öldürülen genç bir kadın Bodrum'da gerçekleşen çetin bir hesaplaşma Tüm bunların kesiştiği karanlık bir yol Ve bu yolda ilerlemeye çalışan yalnız bir adam…
-Seyyah-

Biri Batı'dan diğeri Doğu'dan kendi hayat yolculuklarına çıkan, birbirine çok benzeyip bir o kadar farklı olan iki yalnız adamın, Seyyah ve Sarazen'in, dünyanın bir ucundan diğer ucuna sürüklenen nefes kesici hikâyesi.
8 yıl, 10 ay
estima, Erkekler ve Fahişeleri başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 9786051285122
Yayın yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 2014
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 188
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
8 yıl, 10 ay
estima, Erkekler ve Fahişeleri başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Bozuk para gibi insanlar vardır. Sert ve soğuk insanlar... Bozulmazlar, bozdurulmazlar. Yalnızca bir kez harcanırlar. Ne karalanırlar ne de yırtılırlar. Yazıları, tuğraları vardır. Atılsalar da tutulurlar, yansalar da tutuşmazlar... Başınızın, gözünüzün sadakası olanlar... Onlar, en ucuz ibadettir. Bu insanlara Tanrı sık sık dar gelir. Dünya kaypak, zaman ise kırılgan olamayacak kadar gevşektir. Sadık hisleri yorgun organlarını dinlendirse de gözleri kepenk indirmeye, ruhları savuşmaya yer arar. Yanlış yolda ilerlememek adına yoldan çıkan insanlara armağan olsun...
8 yıl, 10 ay