yazar düzenlemeleri
Lady_Avy, 20 adet değişiklik yapmış.  (4/4)
  ileri »
Lady_Avy, New York 5000 başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Zaman içinde nasıl seyahat edilebileceği ilk olarak bu romanda açıklandı. Romanın kahramanları, şimdiki zamanda ve geçmiş zamanda yaşadıkları bir dizi maceradan sonra, gelecek zamanda yaşayan, bizimkinden çok daha adil ve çok daha mutlu bir topluma varırlar. Gelgelelim bu toplumun temel bir kusuru vardır: Kötülere karşı kendini savunamamaktadır; çünkü silah denen şeyin ne olduğunu bilmemektedir. Ama kahramanlarımızı yine de 5000 yıl sonrasından gelip onlara katılan güzeller güzeli bir genç kız kurtarır.
11 yıl, 1 ay
Lady_Avy, New York 5000 başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 9758122460
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
11 yıl, 1 ay
Lady_Avy, Gölgelerin Yolu ( Gece Meleği Üçlemesi # 1) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Durzo Blint için suikast bir sanattı. Ve o, şehrin en usta sanatçısıydı. Azoth için hayatta kalmak çok zordu. Tehlike peşini asla bırakmıyordu. Kendini bildi bileli kenar mahallelerde yaşadı ve insanları hemen tanımayı, risk almayı öğrendi. Durzo Blint'in yardımcısı olmak, belki de aldığı en büyük riskti. Azoth, kendini kabul ettirebilmek için eski hayatını geride bırakıp yeni bir kimlik ve isimle hayatına devam etmeliydi. Kylar Stern olarak, tehlikeli kurallar ve tuhaf büyülerle dolu yeni hayatında ölüme yakın durmaya alışmalıydı.
11 yıl, 1 ay
Lady_Avy, Aşk Seni de Vurur (Higlands' Lairds, #3) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Aşkın, nefretin, intikamın ve saf arzunun özüne inen sürükleyici bir hikâye...

St. Bielli Prenses Gabrielle için İskoçya şaşırtıcı manzaraların, vahşi klan şeflerinin, aldatıcı vadilerin, dik gölgelerin - ve şimdi de hilekârlığın, ihanetin ve cinayetlerin diyarıdır. Muhteşem güzelliğiyle tanınan ve İngilterenin en güçlü baronlarından birinin kızı olan Gabrielle, aynı zamanda Highlands topraklarında barış isteyen kral için mükemmel bir pazarlık kozudur. Kral John, Gabriellein iyi huylu ve asil bir beyle evlendirilmesine karar verir. Ama bu evlilik asla gerçekleşmeyecektir.

Muhafızlarıyla birlikte akıl almaz bir zalimliğe tanık olan Gabrielle için her şey bir anda değişir. Okuyla tek atışla birinin canını alırken, bir başkasının hayatını kurtarır ve böylece savaş başlar.

Birkaç gün içinde eski ve yeni düşmanlar arasında büyük bir kavga alevlenirken Highlands tutkuyla tutuşur. Gabriellein sakladığı sır yüzünden İskoçyanın en korkulan adamı Colm MacHughun cesur olmak için yeni bir sebebi vardır. Colmun delici bakışlarının altında

Gabriellein ne bedeni ne de kalbi güvendedir.

"Sürükleyici ve ilgi uyandırıcı."
Publishers Weekly

"Garwood tarihi aşk romanı yazarları arasında parlayan bir yıldız."
The State

"İskoçyanın masalsı atmosferinde maceraya doyacaksınız."
The Roanoke Times
11 yıl, 1 ay
Lady_Avy, Sana Bağlandım (Crossfire, #3) başlıklı kitabın karakter bilgilerini düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster

10 yıl, 11 ay