
Soru İncelemesi
"İşte..; al ben ve kirlet. Sonra su kentlerinde yıka. Boğ sonra beni; "Bir ihanet daha yetim kalıyor" diye tam bağıracakken..." Uma Umay'ın hangi kitabına aittir?
"Yalan tanrısıyla seviştim. Beyni bir balon gibi inip çıkıyordu. İnleyerek inip çıkıyordu üstümde. Ona oral seks bile yaptım ama zevk almıyordu benden. Rüya duvarlarımı zedeliyordu. Yalan tanrısıyla seviştim çünkü, unuttum."
"O şimdi ay ışığı altında, notalı bir virgüle tutunmuş yağmuru dinliyor"
"siyah gözlükler de üşür, kötü erkekler de üşür"
"Mavi, beyaz, aşık, hep kendisi için dans edecek olan kadın, seni sevdiğini son kez söylüyor."
"Artık bir kalbin yok, yağmuru hatırlayarak doldurduğun küçük bir kabın bile yok. Onun gözleri senin üstünden bir bıçakla sıyrıldı, artık gururla taşıyacağın yarınların da yok."
"Geri dönmeyecek olanı bilirim. Kahretsin senin vedan bu, o yüzden bu kadar kanlı. Benimkisi sadece bir söz; Hoşça kal... Sonraki paragrafı bilmiyorum."
Türk yazar ve pop rock sanatçısı olan Umay UMAY'ın ilk grubunun ismi nedir?
Umay Umay kitaplarını kimlere adamıştır?
Umay Umay kitaplarında en çok hangi şehrimizi anlatmıştır?
Hangisi Umay Umay albümü değildir?
"ölünceye dek seni seveceğimi sanmıştım baba ama aşık oldum"