Takip Ettikleri

Profil Resmi

ahsen_copur

..................................
28 kitap okumuş. 18 takip edeni, 21 takip ettiği var.

Abidin Dandini

304 kitap okumuş. 18 takip edeni, 26 takip ettiği var.

yamak

Deli gibi okuyan, ki bazen bu konuda psikopata bağladığı bile görülebilir; okudukça düşünen; düşündükçe mutsuz olan; mutsuz oldukça tekrar okuyan bu döngünün içine sıkışmış sıradanın da sıradanı garip bir havvakızıdır vesselam. Kah ateşli bir feminist, kah havası alınmış bir sosyalist, kah tasavvufun sınırlarında kendini arayan kayıp bir kişilik... İnsan olmanın anlamını idrak ederken kaybolmaktan da korkmuşluğu vardır, yalnız bu durum aramızda kalsın;)
704 kitap okumuş. 334 takip edeni, 254 takip ettiği var.

direnmaral

Çocuktun, bir sabah kütüphanende beyaz bir kitap gördün. Kırmızı bir kalp ve küçük bir balık seni gözüne kestirmiş, konuştukça konuşuyordu. Bazen yaramaz Pıtırcık, bazen onurlu Nemeçsek. Hepsini dinledin, hepsini okudun. Büyüdün, gülünün solduğu bir akşam. Öfkelendin, haklıydın üstelik, nasıl oldu anlamadın, bilinen bir sokakta kayboldun. Şimdi sana kim karşı çıkarsa çıksın, elbette okudun, utanacak değilsin, ağladın ve sevindin bir yüzyıllık yalnızlığa. Şimdi.. Artık senin yanında ben de varım. Anlatacaklarımı dinlesen, sen anlatsan ben de seni okusam. Yani artık ikimiz. Ne dersin?
1322 kitap okumuş. 272 takip edeni, 38 takip ettiği var.

gizemtoker

134 kitap okumuş. 61 takip edeni, 75 takip ettiği var.

ozonoloji

29 kitap okumuş. 22 takip edeni, 46 takip ettiği var.

Profil Resmi

seraycakir

62 kitap okumuş. 28 takip edeni, 69 takip ettiği var.


spolitic

..okur,yazar,insanı ve muhabbetini sever,düşünür,gözlemler,yorulur,seyehat eder,dönüştürmek ister,öğrenmeye meyilli,yenilikçi,aktivisttir... "hayaller kendilerine hayat verecek şahsı ararlar, bulduklarında ise ona bir kahramanlık fırsatı sunarlar" der...
160 kitap okumuş. 28 takip edeni, 26 takip ettiği var.

eldem

200 kitap okumuş. 28 takip edeni, 24 takip ettiği var.

1 ile 10 arası gösteriliyor, toplam 20 kişi.
geri