merve12

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
Cerrah (Rizzoli & Isles, #1)

Bu romanın her satırından kan sızıyor... Dr. Catherine Cordell Savannahda seri cinayetler işleyen bir katilin vahşi saldırısına uğramıştır. Saldırgandan onu silahla vurarak kurtulmayı başarmıştır. Şimdi Bostondadır. Ancak başka bir katil bu kentte de gerilim yaratmaktadır. Kadınların rahimlerini kesip alan ve korkunç işkencelere tabi tutan adama Cerrah adı verilmektedir. Catherine Cordell birdenbire bu katilin de hedefi haline gelecektir

Bu romanın her satırından kan sızıyor... Dr. Catherine Cordell Savannahda seri cinayetler işleyen bir katilin vahşi saldırısına uğramıştır. Saldırgandan onu silahla vurarak kurtulmayı başarmıştır. Şimdi Bostondadır. Ancak başka bir katil bu kentte de... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
Çırak (Rizzoli & Isles, #2)

CERRAH GERİ DÖNÜYOR… VE BU KEZ YALNIZ DEĞİL…

Boston dedektifi Jane Rizzoli, Cerrahın elinden yeni kurtulmuş, kâbuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki, yeni ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak bu yeni katilin yöntemlerinin Cerrahınkilere olan benzerliği ürkütücüdür. Davayla ilgili herkesten daha çok şey bilen gizemli bir FBI ajanının ortaya çıkışı Rizzoli’nin işini kolaylaştırmaktan çok daha da zorlaştıracaktır. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ortağının yardımı olmadan tek başına savaşmak zorunda olan dedektif, korkularıyla ve kâbuslarıyla yüzleşip Cerraha ve “çırağına” meydan okumaya hazırlanmaktadır.

“Bu kitabın kapağını açmadan önce ışıkları yakmayı, dolapların içini kontrol etmeyi ve kapıları kilitlemeyi unutmayın.” PEOPLE

“Ustaca ve ürkütücü… Gerilimi ensenizde hissedeceksiniz.”
THE WASHINGTON POST BOOK WORLD

“Tam anlamıyla korkunç… Kitabı okuyacağım diye uykularımdan oldum ve uzun süre kendime gelemedim. Gerilim hiç bitmiyor, Gerritsen’in karakterleri bir neşter gibi derine iniyor.”
BEŞİNCİ TÜP’ün yazarı MICHAEL PALMER

“Gerritsen’in romanlarında bağımlılık yaratan bir şeyler var… Gözlerinizi sayfadan ayıramıyorsunuz; akıp gidiyor. Vakit gece yarısını geçip sabaha dönmesine, içinizin ürpermesine, tüylerinizin diken diken olmasına aldırmadan okuyorsunuz…”
MAINE SUNDAY TELEGRAM

“Kendinden emin bir cerrahın neşteri gibi keskin… Tess Gerritsen bütün ustalığıyla gerilim romanları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.”
PUBLISHER’S WEEKLY

“Gerritsen hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman… Yeni okurların bu heyecanı keşfetmesi için iyi bir fırsat…”
BOOKLIST

CERRAH GERİ DÖNÜYOR… VE BU KEZ YALNIZ DEĞİL…

Boston dedektifi Jane Rizzoli, Cerrahın elinden yeni kurtulmuş, kâbuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki, yeni ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak bu yeni katili... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
Buz Gibi Soğuk (Rizzoli & Isles, #8)

Bembeyaz karlar altında karanlık bir sır…

Dünyaca ünlü polisiye-gerilim yazarı Tess Gerritsen’in son romanı
“Buz Gibi Soğuk” Doğan Kitap etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Maura Isles bir tıp konferansında karşılaştığı eski arkadaşı ve onun dostları ile birlikte bir geziye katılmaya karar verir. Arabaları kara saplanınca ıssız bir yerde kalan bu beş kişi Ahret isimli bir kasabaya sığınır. Sığındıkları kasabadan kurtulmaya çalıştıkça olaylar birbirini takip etmeye başlar. Kasabada adeta bir ölüm kalım savaşı yaşanacaktır.

Edebiyatta polisiye-gerilim türünden hoşlananlar, Amerikalı yazar Tess Gerritsen'ın dünyada büyük ilgi uyandıran son romanı “Buz Gibi Soğuk”tan da büyük bir heyecan duyacaklar. Romanlarında, eğitimini aldığı antropoloji ve tıp disiplinlerinden yararlanarak olay örgüleri kuran ve karakterler yaratan Gerritsen, yeni romanında özellikle insanların bir şeylerin peşinden nasıl bilinçsizce sürüklenebileceklerini etkili bir dille anlatıyor.

Gerçek hayatta olduğu gibi romanda da, bir şekilde toplum tarafından kabul görmeyen ya da tutunacak bir dal arayan insanların kendilerini ne gibi şeylere sürükleyebildiklerine şahit oluyoruz. Beyinleri yıkanan bu insanlar, ait olabilme duygusu için çocuklarından bile vazgeçebiliyorlar. Yazar, hikâyesinde bu sürüklenişi oldukça etkili bir anlatımla dile getirerek, olaylardan etkilenen çocukların hayatlarının ne yöne gittiğini açık bir şekilde gösteriyor.

Roman kahramanları Maura Isles ile Jane Rizzoli’nin başrollerde olduğu “Rizzoli&Isles” adlı dizi de yazarın memleketi Amerika’da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bembeyaz karlar altında karanlık bir sır…

Dünyaca ünlü polisiye-gerilim yazarı Tess Gerritsen’in son romanı
“Buz Gibi Soğuk” Doğan Kitap etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Maura Isles bir tıp konferansında karşılaştığı eski arkadaşı ve onun dostl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
İkiz Bedenler (Rizzoli & Isles, #4)

Dr. Maura Isles, deyim yerindeyse hayatının en tehlikeli olayına tanık olmak üzeredir. Yüzleşeceği seri katil beraberinde çok gizli sırları açığa çıkartacak. Cerrah ve Günahkar adlı romanların devamı olan bu muhteşem gerilim romanında Jane Rizzoli serisinin yeni hikayesine tanık olacağız.
Dr Maura Isles, geçimini kadavraları incelemekle sağlamaktadır. Metropolitan Cityde patoloji uzmanı olarak çalışan Isles, normal bir insanın hayatında göremeyeceğinden çok daha fazla ceset görmüştür-bunların çoğu hunharca katledilmiş insanların cesetleridir. Fakat daha önce hiç kanının çekildiği, dona kaldığı, tansiyonunun düştüğü bir vakayla karşılaşmamış olan Mauranın karşısındaki cesedin duruşu bile onu korkutmaya yetmiştir. Çünkü daha önce önünde uzanan cesetlerden hiç biri onun cesedi olmamıştır.
Her şey ortadadır. Gözleri önünde yatan cesetten daha gerçek bir delil yoktur. Jane Rizzolide cesedin Mauranın evinin önünde ölü bulunduğunu söyler. Cesetteki tüm uzuvlar Mauranın vucudundakilerle neredeyse örtüşmektedir. Daha da korkunç olanı, Mauranın ve cesedin doğum tarihi ve kan grubu tıpatıp aynıdır. Şoktaki Maura için son seçenek, DNA testi olacaktır fakat testin sonucu daha da şoke edicidir: Ceset Mauranın ikiz kardeşidir. Şimdiden karanlık, tehlikeli ve rahatsız edici bir cinayet davasına dönen olay arkasında bir çok karanlık sırrı da barındırmaktadır.

Dr. Maura Isles, deyim yerindeyse hayatının en tehlikeli olayına tanık olmak üzeredir. Yüzleşeceği seri katil beraberinde çok gizli sırları açığa çıkartacak. Cerrah ve Günahkar adlı romanların devamı olan bu muhteşem gerilim romanında Jane Rizzoli se... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)

Tüyler ürpertici Doktor Gerritsen’in morguna hoş geldiniz.

Publishers Weekly

Cinsellikten doğan suçluluk duygusuyla harmanlanmış görkemli cinayetler.

Kirkus

Son derece heyecan verici. Bu kitabı elinizden bırakamıyacaksınız.

Mo Hayder

Vurucu cümleler eşliğinde yürek hoplatan bir gerilim. Gerritsen her yeni romanında, işinde daha da ustalaştığını kanıtlıyor.

The Drood Review

Gerritsen, insan ruhunun derinliklerinde saklanan gizleri gün ışığına çıkartmayı başaran hayal gücüyle, Edgar Allen Poe ile H.P. Lovecraft arası ilgi çekici tarzıyla ses getiriyor.

Chicago Tribune

Gerritsen’den tuhaf bir şekilde insanı içine çeken, korkutucu ve gerilim yüklü bir roman daha.”

Booklist

Gizemler ardına saklanmış, korkutucu ve çekişmeli bir mücadele.

Kirkus

Tess Gerritsen, zihninin karanlık kuytularında gezinen tüyler ürpertici ve kafa karıştıran cinayet kurgularını, Günahkar adlı romanında ustaca kaleme almış. Dünya döndükçe son bulmayacak olan iyi ve kötü arasındaki savaşı, ustaca şekillendirdiği karakterleriyle sahneye koyan Gerritsen korkuyu, son derece başarılı bir gerilim romanı olan Günahkar ile okuyucuların kalbine salıyor.

Tüyler ürpertici Doktor Gerritsen’in morguna hoş geldiniz.

Publishers Weekly

Cinsellikten doğan suçluluk duygusuyla harmanlanmış görkemli cinayetler.

Kirkus

Son derece heyecan verici. Bu kitabı elinizden bırakamıyacaksınız.

Mo Hayder
... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
merve12 okumak istiyor.
Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV'den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır.

On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur. Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır.

Kazanmak ün ve talih anlamına gelir. Kaybetmek ise kesin ölüm. Açlık Oyunları başlasın!

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

merve12 şu an ne okuyor?

merve12 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.