kortac

Detayları:  Eskişehir, Kadın
16 takip ettiği ve 27 takip edeni var. 66 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

kortac bir kitabın resmini değiştirdi.
Ikigai

Uluslararası çok satan bir rehber olan Ikigai’yle her gününüz bir anlam kazansın. Japonlar herkesin bir ikigaisi olduğuna inanır, her sabah yataktan kalkmaları için bir sebepleri vardır. İlham verici ve rahatlatıcı bu kitap sizlere kendi ikigainizi keşfetmeniz için gerekli tüm bilgileri veriyor. Aceleci davranmamanızı, hayat gayenizi keşfetmenizi, ilişkilerinizi canlandırmanızı ve kendinizi tutkularınıza adamanızı sağlıyor.
Öyle ya, kim her gününü mutlu yaşamak istemez ki?

Uluslararası çok satan bir rehber olan Ikigai’yle her gününüz bir anlam kazansın. Japonlar herkesin bir ikigaisi olduğuna inanır, her sabah yataktan kalkmaları için bir sebepleri vardır. İlham verici ve rahatlatıcı bu kitap sizlere kendi ikigainizi k... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 4 yıl, 3 ay
kortac bir kitabı yarıda bıraktı.
Piç

Bu çağın zor ve acımasız şartlarından kendi şartlarını yaratan dört genç... Onların farklı, heyecanlı, düzensiz dünyası. Düzenin dışında, karşısında kurmuşlar hayatlarını. Onlar, yazarın deyimiyle, birer piç. Babaları belli olmadığı için değil, babalarının yaşam şartlarını reddettikleri, babalarına ihanet ettikleri için. Hakan Günday, Türk edebiyatının genç ve Batılı sesi olduğunu bu yeni romanında da bir kez daha gözler önüne seriyor. Piç, onun XXI. yüzyıl gençlerinin dünyasına içerden ve zaman zaman dışardan bakışının romanı. Gerçekçi ve akıcı diyaloglarla güçlendirdiği anlatımında kişilikleri de detaylı ve özenli bir biçimde ortaya koyuyor Günday. Romanı okurken, piçlerle dost oluyorsunuz, tabiî kimi zaman da düşman. Değişik ve çarpıcı bir ritmi var bu romanın. Bazen bu dört gencin macerasına kaptırıyorsunuz kendinizi, bazen de aniden olayların dışında buluyorsunuz. Çünkü Hakan Günday olay örgüsünü zaman zaman piçlerin tanımlamalarıyla kesmeyi tercih etmiş. Onların neyi neden yaptığını açıklıyor bize. Kahramanlarını ait oldukları topluluğun özellikleriyle ortaya koyuyor.Piç, genç ve güçlü bir roman. Türk edebiyatına Batılı bir ses getiren bu yazarı ve onun son kitabını göz ardı etmemenizi öneririz.

Bu çağın zor ve acımasız şartlarından kendi şartlarını yaratan dört genç... Onların farklı, heyecanlı, düzensiz dünyası. Düzenin dışında, karşısında kurmuşlar hayatlarını. Onlar, yazarın deyimiyle, birer piç. Babaları belli olmadığı için değil, babal... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 1 ay
kortac okuma durumunu güncelledi.
Aşk ve Gurur

Sayfa: 135/508
%26

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 1 ay
kortac, 2017 Okuma Hedefi için kendine 10 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 1 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%10
2017 Okuma Hedefi

2017'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2017'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

7 yıl, 1 ay
kortac okumuş bitirmiş.
Bilinçaltının Gücü - Zihinsel ve Bedensel İyileşme

Neden bazı insanlar mutsuzken diğeleri mutludur? Neden bir insan neşe ve zenginlik içindeyken diğeri yoksulluk ve sefalet çeker? Neden bir insan korku ve kaygı doluyken, bir başkası inanç ve güvenle doludur? Neden bir insan çok büyük başarılar kaydeder de diğeri hep başağı yuvarlanır? Neden bir insan işinde ya mesleğinde dahiyane işler yaparken diğeri ne denli dirsek çürütürse çürütsün doğru düzgün bir iş beceremez?Neden bir insan herkesin çaresiz dediği bir hastalıktan kurtlurken diğeri ölüp gider? Bunca ahlaksız insan neden o kadar başarılı, zengin ve sağlıklı olabilir? Neden bir kadın mutlu bir evlilik yapmışken kızkardeşi mutsuz ve bahtsız bir evlilik yaşar? Bilincinizin ve bilinçaltınızın bir yerlerinde bu sorulara bir cevap bulabilir misiniz? Kesinlikle evet.

Neden bazı insanlar mutsuzken diğeleri mutludur? Neden bir insan neşe ve zenginlik içindeyken diğeri yoksulluk ve sefalet çeker? Neden bir insan korku ve kaygı doluyken, bir başkası inanç ve güvenle doludur? Neden bir insan çok büyük başarılar kayded... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 1 ay
kortac okumak istiyor.
Savaşçı

Kendin olarak bakabilmek, yani dünyanın en zor savaşını verebilmek için savaşçı olmak gerekir. Yazar, bunu, yani nasıl savaşçı olunacağını anlatıyor.

Doğan Cüceloğlu bir seminerinden sonra Arif Öğretmen'le tanışır. Arif Öğretmen isteyerek öğretmen olmuş ama öğretmenlik mesliğinin bazı öğretmenler ve toplum tarafından algılanışı onu olumsuz yolda etkilemiş, şevkini kaybetmiş ve arayış içindedir. Doğan Bey'den yardım ister. İkisinin sohbetlerinde, gücünün, niyetinin, sorumluluğunun, kişisel bütünlüğünün, varlığının bilincinde olan, kendi hapishanesinin farkına vararak bu hapishanenin anahtarını kendi bilincinde bulan ve özgürlüğe kavuşan bir savaşçı kişilik tüm yönleriyle çizilir.

Kendin olarak bakabilmek, yani dünyanın en zor savaşını verebilmek için savaşçı olmak gerekir. Yazar, bunu, yani nasıl savaşçı olunacağını anlatıyor.

Doğan Cüceloğlu bir seminerinden sonra Arif Öğretmen'le tanışır. Arif Öğretmen isteyerek öğr... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
Daha Fazla Göster

kortac şu an ne okuyor?

Aşk ve Gurur

%26
Sayfa 135.

Favori Yazarları (5 yazar)

Favori yazarı yok.