hacer teber

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
hacer teber bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Profil Resmi
hacer teber okumak istiyor.
Karmaşanın Efendisi (Morganville Vampirleri #5)

Morganville, vampirler ve insanların yıllardır birarada yaşadığı, kendi halinde bir kasabaydı. Derken birgün kötü niyetli vampir Bishop çıkageldi. Bishopın varlığı bile ürkütücüydü ve kasabalıların geçmişe gömmek istediği lanetleri hortlatmak için ne mümkünse yapmaktan çekinmiyordu. Dahası da vardı. Asıl tehlike Bishop değildi.
Gri bulutlar Morganvillei yerle bir edecek, usulca yaklaşan bir fırtınanın kara habercisiydi. Kahramanımız Claire Danvers ve arkadaşlarıysa, kasabayı savunmak için biraraya gelmişti. Ama bu, sandıkları kadar kolay olmayacaktı. Çünkü yaşanacaklar beklenmedik, şok edici ve hatta fazla ölümcüldü.
Morganvilledeki vampirler yok olurken, Clairein tek bir çaresi kalmış gibi görünüyordu. Bishopa bağlılık yemini edecekti. Etmezse ölecekti...

Rachel Caıne, Morganville Vampirleri, Weather Warden ve Outcast Season gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatçı kocası R. Cat Conradla birlikte Forth Worth, Teksasta yaşıyor.

Morganville, vampirler ve insanların yıllardır birarada yaşadığı, kendi halinde bir kasabaydı. Derken birgün kötü niyetli vampir Bishop çıkageldi. Bishopın varlığı bile ürkütücüydü ve kasabalıların geçmişe gömmek istediği lanetleri hortlatmak için ne... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

hacer teber şu an ne okuyor?

hacer teber şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.