elphidium

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
elphidium bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
elphidium okumuş.
İhtiras Çemberi

Onun saklı masumiyetine sahip olmak için savaşçı ruhunu bile terk etmeye hazırdı...

Safir mavisi gözleri ve ipek gibi saçlarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip Prenses Eleanor hayatının en güzel çağındadır; ancak senelerce evlenmeyi beklediği William Marshall'ı hazin bir şekilde kaybeder. O günden sonra bir daha asla evlenmemeye yeminlidir; sonsuza dek saf ve temiz kalacaktır... ta ki Simon de Montfort İngiltere'ye adımını atıp yakıcı bakışlarıyla onu, Kral Henry'nin en küçük kardeşini, kraliyet ailesinin en değerli mücevherini baştan çıkarıncaya dek. Gözü pek, kibirli ve yenilmez bir Normandiya şövalyesi olan Simon, Eleanor'un daha önce kimsenin girmeye cesaret edemediği kalbinde ihtiyatsız bir arzu yaratmıştır.

Ülkenin en çok korkulan ve en tehlikeli adamlardan biri olan Simon'ın ise tek bir ölümcül zaafı vardır. Eleanor'un göz kamaştırıcı güzelliği ve mest edici masumiyetine yenik düşünce, koşulsuz teslimiyet gerektiren bir tutkunun peşinden gider... Bu tutku ki bir skandalın patlak vermesiyle birlikte ortaya çıkacak ve krallığı savaşa götürerek tarihin sayfalarını kan ve ihanetle kirletip, karşı konulmaz bir aşkın kıvılcımlarıyla ateşe verecektir...

Onun saklı masumiyetine sahip olmak için savaşçı ruhunu bile terk etmeye hazırdı...

Safir mavisi gözleri ve ipek gibi saçlarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip Prenses Eleanor hayatının en güzel çağındadır; ancak senelerce evlenmeyi beklediği Will... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
elphidium okumuş.
Tutsak Yüreğim (Tudor Gülü Üçlemesi, #1)

New York Times bestseller yazarı Susan Wiggs klasikleşmiş Tudor Gülü Üçlemesi’nde Kral VIII. Henry’nin sarayındaki entrikaları anlatıyor.

Evlilik konusunda yaşadığı sorunlar yüzünden hüsrana uğramış olan VIII. Henry, küstah bir asilzade olan Stephen de Lacey’yi cezalandırmak istemektedir. Stephen’ın, asilzadeye ait atı çalmaya çalışırken yakaladığı kadınla evlenmesini emreder. Hükümdarın kaprislerine ve geçici heveslerine alışmış olan Stephen de Lacey duygusuz ve sert mizaçlı, dul bir barondur. Yeni eşini ise son derece uygunsuz ama bir o kadar da büyüleyici bulmaktadır.

Fakat Juliana Romanov sıradan bir hırsız değil, ailesini katleden hainlerden kaçmak zorunda kalmış bir Rus prensesidir.

Trajedi gibi başlayan bir ilişkiden bir aşk doğması mümkün olabilecek midir?

“Wiggs aşka dair hikâyeler söz konusu olduğunda çok iyi bir gözlemci olduğunu kanıtlıyor çünkü tüm kitaplarına hâkim olan duyguları nasıl aktarabileceğini iyi biliyor.”
-Statesman-Journal

“Her kadının rüyalarını süsleyebilecek, cesur, eğlenceli ve dokunaklı bir romans.”
-Christina Dodd


İkinci kitabı çıkmıştır.

New York Times bestseller yazarı Susan Wiggs klasikleşmiş Tudor Gülü Üçlemesi’nde Kral VIII. Henry’nin sarayındaki entrikaları anlatıyor.

Evlilik konusunda yaşadığı sorunlar yüzünden hüsrana uğramış olan VIII. Henry, küstah bir asilzade olan Step... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
elphidium okumuş.
Asi (MacLeods of Skye Üçlemesi, #1)

“Dolu dolu, romantik ve mest edici!” Teresa Medeiros Onu kendine aşık etmek için yalnızca bir yılı vardır... Isabel MacDonald, amansız kavgaya bir son vermek için klanının en azılı düşmanı Rory MacLeod ile nişanlanmayı kabul eder. Ancak nişan onun kaleye – ve biraz tahrikle kalbine – girişini kolaylaştırmak için bir paravandır. Ne var ki haince planları hayranlık duyduğu her şeye sahip güçlü ve korkusuz bir Highland reisi olan Rory tarafından sınanır. Şimdi Isabel hep hayal ettiği mutluluğu, tam da ihanet etmesi gereken adamda bulmuş ve ihtirasın, intikamdan çok daha tehlikeli olabileceğini görmüştür. Dostların yakınında olsun ama düşmanların daha da yakında... Rory'nin MacLeod klanının reisi olarak görevi açık ve nettir: Kralın emrine itaat edip MacDonald'ların kızı ile evlenmek – şartları ise kendisi belirleyecektir. Rory nişanın yalnızca bir yıl sürmesine karar verip kızı ailesine teslim ettikten sonra başka biriyle evlilik yapmayı planlar. Fakat bu baştan çıkarıcı güzellikteki kadının, onun çelik gibi dirayetine meydan okuyacağını ve sert görünüşünün altında içten içe kaynayan dizginlenmemiş ihtirası ortaya çıkaracağını tahmin edemez.

“Dolu dolu, romantik ve mest edici!” Teresa Medeiros Onu kendine aşık etmek için yalnızca bir yılı vardır... Isabel MacDonald, amansız kavgaya bir son vermek için klanının en azılı düşmanı Rory MacLeod ile nişanlanmayı kabul eder. Ancak nişan onun ka... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
elphidium okumuş.
Maskesiz (MacLeods of Skye Üçlemesi, #2)


Yiğit görüntüsü, korku uyandıran şöhreti ve dillere destan dövüş becerileri Alex MacLeod'un kaya kadar sert bir paralı asker rolüne bürünmesi için biçilmez bir kaftandı. Klanını korumak için bu gizli görevi üstlenen Alex, asıl amacını kimseye belli etmeyeceğine dair yemin etmişti. Ancak bu cesur girişimi, bizzat haydutların elinden kurtardığı güzel bir kadın tarafından tehdit edilir; bu masum meleğin bir anda planlarını tehlikeye atacağı aklının ucundan bile geçmemektedir.

Meg Mackinnon onu koruyacak ve klanını ayakta tutacak güçlü bir eş arayışı içindeydi; ta ki bir gece yarısı delici mavi gözleri ve toy şehvetiyle karşısında onu görüp soluksuz kalacağı ana dek. Alex hiç sadakati olmayan bir paralı asker gibi davranır, ancak hiç de öyle değildir. Meg, ateşe doğru yürüdüğünden habersiz, onun tüm karanlık yönlerini keşfetmeye çalışır ve tehlikenin boyutları giderek artar, özellikle de bir İskoç erkeğinin maskesini indirmeye cesaret edecek bir kadın için.


Yiğit görüntüsü, korku uyandıran şöhreti ve dillere destan dövüş becerileri Alex MacLeod'un kaya kadar sert bir paralı asker rolüne bürünmesi için biçilmez bir kaftandı. Klanını korumak için bu gizli görevi üstlenen Alex, asıl amacını kimseye ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
elphidium okumak istiyor.
Final (Fısıltı, #4)

Hush, Hush serisinin bu nefes kesici Final'inde kader ağlarını örüyor.

Nora ve Patch tüm sorunların geride kaldığını düşünmektedir ve genç kız, kovulmuş meleğe karşı hissettiği sevgiden her zamankinden daha emindir. Kovulmuş melek olsun ya da olmasın hayatının aşkı odur. Kökenleri ve kaderleri, birbirlerine düşman olmalarını gerektirse de Nora, Patch'e sırtını dönmeyecektir fakat ikisi de son bir tehlikeyle yüzleşmek için güçlerini toplamalıdır. Hank ölmüştür ve istemeden de olsa Nefilim ırkının lideri olan Nora onun başlattığı işi bitirmek zorundadır. Bu da kovulmuş melekleri, yani Patch'i yok etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir. Böyle bir şeyin olmasına asla izin vermeyeceğinden, Patch'le birlikte bir plan yapar. Amaçları savaşı daha başlamadan bitirmektir.

Fakat bazen en iyi hesaplanan planlar bile ters gidebilmektedir. Nora yeni görevine alışmaya çalışırken hiç beklemediği bir şekilde, bağımlılık yapıcı bir güce kapılmaktan kendini alıkoyamaz.

Savaş hatları çizilirken Nora ve Patch hangi tarafta yer alacaktır? Aralarındaki farklılıklarla yüzleşirken bunları ya görmezden gelecek ya da uğruna savaştıkları sevginin yok olmasına sebep olacaklardır. Nihayetinde aşkın bile üstesinden gelemeyeceği engeller yok mudur?

Hush, Hush serisinin bu nefes kesici Final'inde kader ağlarını örüyor.

Nora ve Patch tüm sorunların geride kaldığını düşünmektedir ve genç kız, kovulmuş meleğe karşı hissettiği sevgiden her zamankinden daha emindir. Kovulmuş melek olsun ya da... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

elphidium şu an ne okuyor?

elphidium şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.