elmasekeri94

1 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 33 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

elmasekeri94, rabiacanan adlı üyeyi takibe aldı.
rabiacanan

KALİTE ,GUSTO, AROMA KISACA ; KİTAP

KALİTE ,GUSTO, AROMA KISACA ; KİTAP

10 yıl, 3 ay
elmasekeri94 okumak istiyor.
Lucian

Suse ciddileşti. Becky , şeyi düşündün mü, Lucianın belkide...bir insan...olmadığını ? Başımı öne eğdim, Hayır, diye fısıldadım.Ama aslında düşündüğüm şuydu : Evet.
Bakışları hüzünle doldu ve yüzüne yine o yumuşaklık, kırılganlık geldi. Sanki ince bir buz tabakasının üzerindeydi; sanki aramızda donmuş bir göl vardı ve bir tarafında o, öbür tarafında da ben duruyordum. Ve birden, onun benim tarafıma, yanıma gelme isteğini hissettim. Ama korkusunu da; o kırılabilecek buz tabakasının çökebileceğini ve onun dibine, ölümcül soğuğa doğru çekilebileceğine dair. Bu çılgıncaydı ama gerçekten onun duygularını hissedebiliyordum. Sadece ne düşündüğü, benim için gizliydi.Gözleri, bacağımın üzerinde açık duran ellerime takıldı. Sanki cevabı, ellerimin üzerinde arıyormuş gibiydi.n Bilmiyorum, dedi sessizce. Ben kim olduğumu bilmiyorum.
TEK KELİMEYLE BÜYÜLEYİCİ.

Suse ciddileşti. Becky , şeyi düşündün mü, Lucianın belkide...bir insan...olmadığını ? Başımı öne eğdim, Hayır, diye fısıldadım.Ama aslında düşündüğüm şuydu : Evet.
Bakışları hüzünle doldu ve yüzüne yine o yumuşaklık, kırılganlık geldi. Sanki ince bi... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
elmasekeri94 okumak istiyor.
Kollarımdaki Yabancı (Tuzak Üçlemesi, #1)

2007 RITA Ödülü – En İyi İlk Roman

Gelinin yerine geçmek ne kadar zor olabilirdi ki...

Violet Brantford hayatı boyunca kendini hep Raeburn Dükü Adrian Winter'ın arzulu kollarında hayal etmiştir. Oysaki Dük, Violet'in şen şakrak, toplum önünde daha gösterişli tıpatıp ikizi Jeannette ile evlilik hazırlığı içindedir. Ancak Jeannette düğün törenine yalnızca dakikalar kala hayatını dükle birleştirme kararından vazgeçer. Dudu dilli Violet çok geçmeden kendini beyazlar içinde bulur; kardeşinin yerini almıştır. Kısa sürede cemiyet içinde parmakla gösterilen bir hanımefendi olan Violet hayal bile edemeyeceği fantezileri yaşarken gerçek kimliğini bir sır gibi saklamaya devam eder.

Adrian ise kendi düşüncesine göre ne yaptığının farkındadır. Her ne kadar Jeannette bencil ve aklı havada olsa da Winter ismini taşıyacak mükemmel bir eş görüntüsü çizmektedir. Fakat dünyalar tatlısı masum eşi onu her defasında şaşırtmakta ve mantık evliliğine dair beklentilerini kökünden değiştirmektedir. Planda yokken Dük'ün içine tarifsiz bir aşk ateşi düşer.

"Tarihi aşk romanı tutkunlarının bayılacağı yepyeni bir soluk."Romance Reviews Today

"Mükemmel bir romantizm için muhteşem bileşenlere sahip. Fazlasıyla tatmin edici. Tam puan!"

Coffee Time Romance

2007 RITA Ödülü – En İyi İlk Roman

Gelinin yerine geçmek ne kadar zor olabilirdi ki...

Violet Brantford hayatı boyunca kendini hep Raeburn Dükü Adrian Winter'ın arzulu kollarında hayal etmiştir. Oysaki Dük, Violet'in şen şakrak, toplu... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
elmasekeri94 okumak istiyor.
Sadece Sen (MacEgan Brothers, #5)

Honora St Leger, yün eğirmektense, kılıç kullanmayı tercih ederdi. Üstelik evliliğin ona göre olmadığını acı bir şekilde öğrenmişti. Dul bir kadın olarak kendisinden beklenen tutum, itaatkâr ve ağırbaşlı olmasıydı. Honora, ne itaatkârdı, ne de ağırbaşlı. O bir savaşçıydı ama bunu bile sır gibi saklaması gerekiyordu.
Ewan MacEgan, evlenmek için gözüne Leydi Katherine’i kestirmiş olsa da daha ziyade onun ablası Honora’nın çekimine kapılmıştı. Hayallerinin gerçekleşmesi, Katherine ile yapacağı bu evliliğe bağlıydı ancak Ewan, Honora’yı bir türlü aklından çıkartamıyordu.
Arzular, hayallerin önüne geçebilir miydi?

Honora St Leger, yün eğirmektense, kılıç kullanmayı tercih ederdi. Üstelik evliliğin ona göre olmadığını acı bir şekilde öğrenmişti. Dul bir kadın olarak kendisinden beklenen tutum, itaatkâr ve ağırbaşlı olmasıydı. Honora, ne itaatkârdı, ne de ağırba... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
elmasekeri94 okumak istiyor.
Şehvetin Esiri (Notorious, #4)

Annesinin son nefesini verene dek nasıl bir aşk acısı çektiğini bilen Raven Kendrick, kalbini asla birine vermeyeceğine dair ant içer.Fakat adı bir skandala karıştığında, Londra'nın kötü şöhretli kumarhane sahibinden bir evlilik teklifi alır ve bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Esrarengiz kurtarıcısıyla yakınlaşması ise genç kızın sadece en vahşi fantezilerinde tattığı ihtirasla yüzleşmesine ve bu hisle mücadele etmesine sebep olur.

Kell Lasseter kardeşinin neredeyse hayatını mahvettiği masum bir genç kızı korumak adına özgürlüğünden vazgeçer. Yarı İrlandalı olması ve karanlık geçmişi yüzünden küçümsenen Kell diğer sosyete güzellerinden epeyce farklı olan bu büyüleyici hırçın kızdan etkilenmeden edemez. Ancak kardeşine bağlılığı ve inatçı gelini arasında kalan genç adamın gerçek aşka erişebilmek için öncelikle bir şekilde Raven'ın kalbini kazanması gerekmektedir.

"Elinizden bırakamayacağınız ihtiras ve duygu yüklü bir aşk hikâyesi."
Romantic Times

"O kadar ateşli bir kitap ki sayfaları çevirirken parmaklarınız yanacak."
Rendezvous

Annesinin son nefesini verene dek nasıl bir aşk acısı çektiğini bilen Raven Kendrick, kalbini asla birine vermeyeceğine dair ant içer.Fakat adı bir skandala karıştığında, Londra'nın kötü şöhretli kumarhane sahibinden bir evlilik teklifi alır ve... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
elmasekeri94 okumak istiyor.
Arzunun Kıyısında (Notorious, #3)

Çapkınlıklarıyla nam salmış, zevk düşkünü Lord Wycliff ölümün soğuk nefesini üzerinde hissedince bir oğul özlemi çekmeye başlar ve evlenmeye karar verir. Cornwall kıyılarından birinde güzeller güzeli Brynn Caldwell ile karşılaşır ve onun cazibesine kapılıp aradığı gelini bulduğunu düşünür. Brynn, ailesindeki kadınları yüzyıllardır etkisi altına alan lanetin varlığına inanmaktadır. Lanet yüzünden genç kadın gönlünü kimselere kaptırmak istemez zira sevdiği erkek bunun bedelini kendi hayatıyla ödeyecektir. İşte bu yüzden Lucian'la evlenmek zorunda kaldığında da kalbini ona vermeye cesaret edemez. Çekici karısıyla arasında irade savaşı veren Lucian ise gelininin kalbini kazanmaya çalışırken kendini bir anda tehlikenin ve ihanetin merkezinde bulur. “Bu kitabı son sayfasına varana dek elinizden bırakamayacaksınız.” Romantic Times

Çapkınlıklarıyla nam salmış, zevk düşkünü Lord Wycliff ölümün soğuk nefesini üzerinde hissedince bir oğul özlemi çekmeye başlar ve evlenmeye karar verir. Cornwall kıyılarından birinde güzeller güzeli Brynn Caldwell ile karşılaşır ve onun cazibesine k... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

elmasekeri94 şu an ne okuyor?

elmasekeri94 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (3 yazar)

Favori yazarı yok.