busrams

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
busrams kütüphanesine ekledi.
Karartma (Morganville Vampirleri #7)

Bishop’ın demir yumruğu kasabanın üstünden kalkmış, Morganville’li vampirler, insanlara bazı ayrıcalıklar tanımaya karar vermiş ve böylece de Claire Danvers ile arkadaşları güçbela kazandıkları özgürlüğün tadını çıkarmaya başlamıştı. Artık Claire çalışmalarına odaklanabilir, Eve de hayallerini gerçekleştirip kasabanın tiyatrosunda oyunculuk yapabilirdi. Ne var ki Eve’in rol arkadaşlarından biri, belgesel hazırlığına girişmişken aniden ortadan kaybolacak ve çok geçmeden, vampirleri konu alan bu belgeselin, herkesin sandığından çok daha büyük ve son derece tehlikeli bir proje olduğu anlaşılacaktı. Morganville’in geleceği tek bir sorunun cevabına bağlıydı... Kim daha acımasız? Vampirler mi, yoksa şov dünyası mı?

Rachel Caine, “Morganville Vampirleri”, “Weather Warden” ve “Outcast Season” gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatçı kocası R. Cat Conrad’la birlikte Forth Worth, Teksas’ta yaşıyor.

Bishop’ın demir yumruğu kasabanın üstünden kalkmış, Morganville’li vampirler, insanlara bazı ayrıcalıklar tanımaya karar vermiş ve böylece de Claire Danvers ile arkadaşları güçbela kazandıkları özgürlüğün tadını çıkarmaya başlamıştı. Artık Claire çal... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
busrams okumak istiyor.
Carpe Corpus (Morganville Vampirleri #6)

Morganville'de vampirlerle insanlar barış içinde yaşıyordu. En azından görünüşte. Ta ki acımasız Bishop, vampirlerin kayıp kitabının peşine düşüp kuralları baştan yazana kadar. Kasaba artık onun demir yumruğuyla yönetiliyordu. Kaçınılmaz direnişler baş gösterince, Bishop'ın gizlemeye çok da çabalamadığı canavar yüzü açığa çıktı ve kana susamış vampir, tüm kasabayı içindekilerle birlikte yeryüzünden silmeye yemin etti. Claire Danvers ve arkadaşlarından başka kimsede de onun yoluna çıkacak cesaret yoktu. Gerçi onlar Bishop'ın hakkından gelse bile, gücün tadını alan vampirler eski kurallara dönmeyi kabul edecek miydi dersiniz?

Rachel Caine, "Morganville Vampirleri", "Weather Warden" ve "Outcast Season" gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatla uğraşan kocası R. Cat Conrad'la birlikte Forth Worth, Teksas'ta yaşıyor.

Morganville'de vampirlerle insanlar barış içinde yaşıyordu. En azından görünüşte. Ta ki acımasız Bishop, vampirlerin kayıp kitabının peşine düşüp kuralları baştan yazana kadar. Kasaba artık onun demir yumruğuyla yönetiliyordu. Kaçınılmaz direniş... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

busrams şu an ne okuyor?

busrams şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.