batu508

0 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 34 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

batu508 bir test çözdü. Sonuç: 7/17 (%41.2) doğru.
Sherlock Holmes Testi

Sir Arthur Conan Doyle'nin dünyaca ünlü kahramanı Sherlock Holmes tüm sevenleri tarafından derinlemesine takip edilir. Öyle ki romanlarda yaşadığı belirtilen ev müzeye çevrilmiş ziyaretçilerini konuk etmektedir, siz bir sherlock holmes hayranı olarak, Sherlock Holmes, Watson ve hikayeleri hakkında ne kadar şey biliyorsunuz? Kendinizi test etmeniz ve eğlenceli vakit geçirmeniz için güzel bir fırsat.

09.11.2012 - Quize 4 Yeni Soru Eklenmiştir, İyi Eğlenceler.

Sir Arthur Conan Doyle'nin dünyaca ünlü kahramanı Sherlock Holmes tüm sevenleri tarafından derinlemesine takip edilir. Öyle ki romanlarda yaşadığı belirtilen ev müzeye çevrilmiş ziyaretçilerini konuk etmektedir, siz bir sherlock holmes hayranı olarak... tümünü göster

12 yıl, 3 ay
batu508 okumuş.
Kan Gölü

Dr Claire Elliot, Locust Gölünün sakin sularının kenarında huzurlu bir tatil kasabası olan Tranquility'yi görür görmez, genç oğlu Noah'ı metropolün tehlikelerinden uzak tutabileceği ve babasının ölümünün açmış olduğu yaraların kapanabileceği bir yer olduğuna karar verir.Ne var ki kışın başlamasıyla beraber Claire'in kariyerini tehlikeye sokan bir haber gelir: hastalarından biri, genç bir çocuk, akıl almaz bir katliam gerçekleştirmiştir. Claire'le beraber bütün Tranquility'nin yakında fark edeceği gibi, bu olay, kasabanın gençleri arasında hızla yayılacak bir cinayet salgınının yalnızca başlangıcıdır.Kasabanın gençleri çığırından çıkıp da kasabanın büyükleri onu suçlamaya başlayınca, Claire korkunç bir gerçeğin farkına varır:kasaba bu garip şiddet salgınıyla ilk olarak sarsılmıyor! Görünüşe göre, Tranquility'nin çocukları her elli yılda bir, cinayet işlemeye varacak şiddet gösterilerinde bulunuyormuş. Claire bütün bunlarınaltında tıbbi bir açıklamanın yattığını düşünür ve Locust Gölünün korkunç bir tehlike barındırdığına inanmaya başlar. Tranquility'yi ve kendi oğlunu tehlikeden korumak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Dr Claire Elliot, Locust Gölünün sakin sularının kenarında huzurlu bir tatil kasabası olan Tranquility'yi görür görmez, genç oğlu Noah'ı metropolün tehlikelerinden uzak tutabileceği ve babasının ölümünün açmış olduğu yaraların kapanabileceğ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 3 ay
batu508 okumuş.
Ben 50 Yaşındayım, Oğlum 59

Gerçek Bir Hayat Hikâyesi11 yıl boyunca Trevez ailesinin hayatını kâbusa çeviren doğaüstü olaylar ve daha sonra bu olayların nedeni olduğu anlaşılan reenkarnasyon...Stella M. Trevezin kaleme aldığı, Ben 44 Yaşındayım, Oğlum 53...ün devamı olan bu kitapta, bir annenin iki hayat arasında sıkışıp kalmasına ve bir gerçeği bilmek ile o gerçeği yaşamak arasındaki ince çizgiye tanık olacaksınız.Trevezin yaşadıkları, kısa bir süre içinde sinema filmi olarak izleyiciyle buluşacak...

Gerçek Bir Hayat Hikâyesi11 yıl boyunca Trevez ailesinin hayatını kâbusa çeviren doğaüstü olaylar ve daha sonra bu olayların nedeni olduğu anlaşılan reenkarnasyon...Stella M. Trevezin kaleme aldığı, Ben 44 Yaşındayım, Oğlum 53...ün devamı olan bu kit... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 3 ay
batu508 okumuş.
Ben 44 Yaşındayım, Oğlum 53

Mutsuz geçirdiği çocukluk ve gençlik yıllarından sonra arzuladığı ve hayalini kurduğu tek şey; kendi çocuklarının sıcacık ve huzurlu bir yuvada, sevgi içinde büyümeleriydi.Biricik kocası Selim, gurur duyduğu çocukları Jessica ve Jeffrey ile bu özel hayalini gerçekleştirmişti.Ama Stella, üzerine titrediği, hayatındaki her şeyden daha değerli tuttuğu ailesiyle birlikte, bir süre sonra hiç aklına bile gelmeyecek bir gücün tehdidiyle karşı karşıya kalacaktı!Stellanın samimi duyguları ve cesur itiraflarıyla kaleme almış olduğu, doğaüstü olayları duyduğunda müstehzi gülümseyen insanları bile düşündürebilecek bu gerçek hayat hikayesini okurken kimi zaman ürperecek, kimi zaman dehşete kapılacak, kimi zaman gülümseyecek, kimi zaman gözlerinizin dolduğunu hissedeceksiniz. Bu ailenin yaşadığı olaylar bir gün hepimizin başına gelebilir!

Mutsuz geçirdiği çocukluk ve gençlik yıllarından sonra arzuladığı ve hayalini kurduğu tek şey; kendi çocuklarının sıcacık ve huzurlu bir yuvada, sevgi içinde büyümeleriydi.Biricik kocası Selim, gurur duyduğu çocukları Jessica ve Jeffrey ile bu özel h... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 3 ay
batu508 okumuş.
Olasılıksız

Olasılıksız, Adam Fawer tarafından yazılmış ve 2005 yılında yayımlanmış bilim kurgu romanıdır. En iyi roman kategorisinin de aralarında olduğu çok sayıda ödül kazanmıştır.

Kitap, David Caine'in bir takım deneysel tedaviler sonucunda kazandığı gelişmiş hesaplama yeteneği sayesinde, tahminlerinin geleceği görmek haline geldiğini anlamasıyla başından geçenleri konu almaktadır. Özet olarak kitabın kahramanı, Pierre-Simon Laplace'in yarattığı bir teori olan Laplace'in Şeytanı haline dönüşmüştür.

******

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi?Siz hiç Lotoda büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz?Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız tam size göre bir roman..

******

Olasılıksız, Adam Fawer tarafından yazılmış ve 2005 yılında yayımlanmış bilim kurgu romanıdır. En iyi roman kategorisinin de aralarında olduğu çok sayıda ödül kazanmıştır.

Kitap, David Caine'in bir takım deneysel tedaviler sonucunda kazandığı... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 3 ay
batu508 okumuş.
Empati

Empati, Amerikalı yazar Adam Fawer tarafından kaleme alınan 2008 basım tarihli gnostisizm, empati, sinestezi gibi konuları eksenine oturtmuş bir romandır.

Geçmişte yaşanan bazı olayların akılcı bir biçimde birleştirildiği romanda, Elijah Glass ve Winter Zhi isimli iki karakterin başından geçenleri öğreniyoruz. Elijah ve Winter'ın boyunlarındaki kolyenin gizemi nedir? İkisinin de geçmişlerine dair hatırlayamadıkları ama hissettikleri giz nedir? Geçmişlerini öğrenemeden, başlarına gelen şeyden ve Kader gününden kaçamayacaklardır.

Empati, Amerikalı yazar Adam Fawer tarafından kaleme alınan 2008 basım tarihli gnostisizm, empati, sinestezi gibi konuları eksenine oturtmuş bir romandır.

Geçmişte yaşanan bazı olayların akılcı bir biçimde birleştirildiği romanda, Elijah Glass ve... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 3 ay
Daha Fazla Göster

batu508 şu an ne okuyor?

batu508 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (2 yazar)

Favori yazarı yok.