Paranoya (Kovac & Liska, #2)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Yazarla tanıştığım kitap, Kovaç-Liksa serisinin ikinci kitabı. Minnesota polis departmanı içindeki gay polisler, gelişmeler, anılar ve olaylar, yani polisiye polislerin içinde geçiyor. Birincisini okumamak tanımlarda sıkıntı yaratmadı. Kurgusu iyiydi. 500 sayfalık kitabın ortasından 100 sayfa yırtılsa iyi olurdu. Hızlı başladı, ortalarına doğru akışkanlığı azalsa da, sonu yine tutku bisküvi içindeki krema kıvamında akıcıydı. Klişeler vardı ama rahatsız etmedi.

7 puan

Kitabın içeriğinde , yine başarılı ve kurt bir dedektif yine işlenen seri cinayetler vardı. Çavuş Kovac ve partneri Liska için katili bulmak zor olsa da benim gibi bir polisiye okuyucusu için katil kim sorusu, çok zor olmadı maalesef. Kitap yine sonlara doğru açılıyor ve temposu yükseliyor.

10 puan

Tami HOAG'ın okuduğum ilk romanı dili çok sade okuyucuyu çok fazla içine çekmese de okurken sıkılmayacağınız bir polisiye adeta Amerikan Polisiyesini konu alan bir Film izliyormuşcasına sayfaları çevirebilirsiniz

Konu itibariyle 20 yıl önce işlenen bir cinayet bu cinayeti araştıranların başına gelen intihar süsü verilmiş cinayetler ve Türk polisiyesinde bulamadığım en güzel Soru KATİL KİM ?

Okunası bir Kitap diyebilirim kısa zaman için Yazarın Psikopat isimli romanını da okumaya çalışacağım

3 puan

Basi sıkıci ve gereksiz ayrintilarla geciyor sonuna dogru toparlamaya calissada birdaha bu yazarin kitabini almayi dusunmem

3 puan

dili çok sıkıcı, gereksiz ayrıntı var.

Profil Resmi
5 puan

Bu ara çok polisiye okuduğumdan mıdır yoksa Tami Hoag'un üslubunu çok tutmadığımdan mıdır emin olamadım ama kitap elimde süründü durdu. Yine başarılı ve kurt bir dedektif yine işlenen seri cinayetler vardı. Çavuş Kovac ve partneri Liska için katili bulmak zor olsa da benim gibi acemi bir polisiye okuyucusu için bile çok zor olmadı maalesef. Kitap yine sonlara doğru açılıyor ve temposu yükseliyor. İlk bölümlerdeki sıkıcılıkla kitabı bırakmazsanız kitabın devamı çok sıkıcı gelmeyecektir. Hoag sonlara doğru biraz da aşk kırıntıları serpiştirince ister istemez okutuyor kendini yapacak bişey yok. Okumak isteyenlere önerim, biraz evvel de dediğim gibi başlarda kitap ağır ilerlerken kitabı bırakmamaları olur. Bunun dışında vebal kabul etmem.

http://kirmizidunyam.blogspot.com/2012/06/paranoya.html

11 yıl, 5 ay
4 puan

çok iyiydi

11 yıl, 10 ay
geri ileri