On - İçimdeki Katil

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Öncelikle kitabın sonu alışık olduğumuz polisiye kitaplarınki gibi değil bununla başlayalım, bazı eksik noktalar var, sanki bir kitabın orjinal metnini kısaltıp 400 sayfaya sığdırmışlar gibi onun dışında mazzanti için başarılı bir polisiye performansı daha, kendisi hiç bir kitabında hayal kırıklığına uğramadığım bir yazar..

10 puan

Çok iyi. Sürükleyici. Film şeridi gibi akıyor. Sonu da beğendim. Ufak yazım yanlışları olmasına rağmen çok da rahatsız etmedi. İsmi gibi on puanı hak eden bir polisiye. Polisiye sevenlerin sevecekleri kitaplardan.

9 puan

Mario Mazzanti ile ilk Şah Mat kitabı ile tanıştım, sonrasında da okuduğum bu dördüncü kitabı. Polisiye, gerilim, psikolojik gerilim, aksiyon, macera ve ve merak her zaman ki gibi yine okuru kendine adeta zincirliyor. Kitabın adından da anlaşılacağı gibi bu defa katil, beyninin içinde on farklı kişilik barındıran ama fazlasıyla zeki bir psikopat. Olay akışı ve konu anlatımı artı çeviri harika bence. Son bi kitabı kaldı bende olmayıp okumadığım, onu da ilk fırsatta alıp okuyacağım.

geri ileri