Bilge Adamın Korkusu (Kralkatili Güncesi: 2. Gün)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

654/10 falan hatta.

9 puan

Muhteşem!

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Bu 2 gün sürdü, her kitapta daha da sürükleyici oluyor. 3. kitabı bekliyoruz.

9 puan

Çok sevdiğiniz biri uzun süre gelmemek üzere gider ve çok üzülür çok özlersiniz.. Kitap biterken işte o çok özletecek olan kişi oldu Kvothe..

10 puan

3. kitabı henüz bitmemiş.bu yüzden hızlı okuyan arkadaşlara tavsiye etmem. yoksa benim gibi yoksuluk çekersiniz.
harika bir kitaptı. tamamlandığında türünün en iyisi olacağını düşünüyorum

Profil Resmi
9 puan

Sürükleyici ve akıcı bir kurgusu var. Son yıllarda okunması gereken eserler arasında.

Profil Resmi
10 puan

İlk kitaptan daha da iyiydi. Gerçi insan buna inanamıyor, okuduğum en iyi kitaptı. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim, evet.

Profil Resmi
10 puan

müthiş bir keyif, bin küsür sayfa ama bitmesin diyerek okuyorsunuz üçüncüsünü merakla bekliyorum

7 puan

Gizemli Amyrler’den sırları çözülememiş Chandrialılara, okuldan atılıp kahramanlıkta ilk adımlarını atan başkahramanımız Kvothe’den güzeller güzeli ancak bir o kadar da öldürücü peri Felurian’a kadar sonu gelmeyen maceraya hazır mısınız.?

8 puan

http://www.kayiprihtim.org/portal/incelemeler/kralkatili-guncesi-bir-hikayenin-dogumunu-izlemek/

9 puan

kitabı ilk gördüğümde kalınlığından dolayı bu hikaye burada biter dedim ve üzüldüm...Ama devamı olduğunu anlayınca da bu kadar kalın kitap mı basılır dediğim kitap

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

Kitabın kargodan aldığımda nasıl bitecek bu diye düşündüm ama kendimi kitaba kaptırıp bitirince 3.kitap daha çıkmadığı için üzüldüm keşke yavaş okusaydım dedim.Kitabı okudukça Ambrosse'ya sinir olmadım diyemem.Fularinı kandırmasına üzülmeme rağmen ordan ayrılmasına sevindim.Chandrialıların hala sırrı çözülmedi ve ben bu durumu çok merak etmeye başladım ayrıca ademreliler ve ademre beni benden aldı.3.kitabı merakla bekliyorum

Profil Resmi
8 puan

Bu kitapta daha çok olayın açıklığa kavuşmasını beklediğim için az da olsa hayal kırıklığına uğradım... Üçüncü kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.

Profil Resmi
10 puan

Türün ağır toplarından. Elimden bırakmak öyle zor geliyordu ki iki gün içinde bitti kitap. Serinin tek kötü yanı henüz tamamlanmamış olması.

10 puan

Kimse bu kitabı takas vermek istemiyor mu :((

9 puan

Muhteşemdi. Sahiden muhteşem. Patrick Rothfuss yine yapmış yapacağını! Kitabı okurken istemsiz bir şekilde defalarca nasıl özlemişim dedim kendi kendime.. :) Kvothe'yi çok özlemişim.

9 puan

Denna 'ya ayrılan bölümler dışında her şeyin kesinlikle çok güzel olduğu, fantastik kurgu serverlerin okuması gereken ama seri bittikten sonra tabi ki ^^

Profil Resmi
9 puan

Hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Coşku , heyecan, sevinç , hüzün yine had safhada. Ancak yine çok fazla aksiyon beklemeyin. 3. kitabı henüz yazım aşamasında olması büyük hüsran. Bence çıkmadan seriye başlamayın.

Profil Resmi
10 puan

Mü-kem-mel. Daha fazla ne söylenebilir bilmiyorum, türünün dışına taşmış bir kitap. Her türün seveni rahatlıkla okuyabilir ve tuğla gibi kitabı kısa sürede eritebilir.

10 puan


Bir yazarın ilk kitapları olmasına rağmen mükemmel bir kitap serisi devamını dört gözle bekliyorum

10 puan

Daha iyisi henüz yok.

8 puan

Bu kitabın çevirisinin tekrar redakte edilmesi gerekiyor. Çok fazla yazım hatası, cümlelerde düşüklük falan var.

10 puan

Bir kitap kendini 2. kez okutuyorsa kesinlikle güzeldir.1000 sayfadan fazla olan bir kitap kendini 2.kez okutuyorsa kesinlikle mükemmeldir.2.kez okuduğumda aynı tadı aldım,belki dahada fazlasını...patrick üstadın yarattığı dünyanın içinden insan çıkmak istemiyor.

10 puan

Bir yandan sonunu merak ederken, bir tarftan da hiç bitmesini istemediğim nadir kitaplardan birisi. Olaylar çok hızlı ilerlememesine rağmen hiç sıkmıyor.

Fantastik roman sevenlere tavsiye ederim.

Profil Resmi
10 puan

Rüzgarın adı ve Bilge Adamın korkusu' nu okumamın üstünden 2 hafta gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen halen etkisinde olduğum , okurken bitmesini istemeyip bir yandan da elimden bırakamadığım ve devam kitabını dört gözle beklediğim kitap..

Henüz okumadan sizi çeken kitaplar olur ya beni de öylesine kendisine çekmişti ve daha ilk sayfalarda haklı olduğumu anladım ve çok mutlu oldum zira çok zamandır işte bu diyeceğim bir kitap geçmemişti elime .yazarın yaratıcılığına ve üslübunun güzelliğine hayran kaldım..Fantastik edebiyatın en iyi kitaplarından biri olduğunu düşünüyorum. Yaratıcı ve ezber bozan bir dünya ve bir o kadar ayakları yere basan bir hikaye eğer ve yanında güçlü bir edebi altyapı...fantastik kitaplara olan ilginiz Harry Potter ve benzerleri ile sınırlı değilse mutlaka okuyun

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum belkide en iyi kitap

9 puan

Fantastik sevenler için mutlaka okunması gereken bir kitap. 1142 sayfa olmasi gözünüzü korkutmasin, ilkinden bilip sevdiğiniz Kvothe'nin maceralarını okumak için keşke daha fazla sayfa olsa diye geçireceksiniz içinizden. Ucuncusunu sabırsızlıkla bekliyorum..

Profil Resmi
10 puan

sürekli yükselen bir ivme merakla beklenen üçüncü kitap patrick çıkar şu üçüncü kitabıda kurtulalım şu ızdırabtan

10 puan

Tek kelimeyle mükemmel! İnsanın kendini okumaktan alamadığı bir kurgu. Kalınlığına rağmen evde bırakamadığım, bitene kadar çantamda gezdirdiğim, o kadar sayfayı nasıl hevesle okuduğumu anlamadığım kitap. Bitince çok üzüldüm çünkü 3. kitap 2013 mayısta çıkacakmış. Üstüne çok kitap okudum, hiçbiri bu iki günün tadını vermedi.

11 yıl, 10 ay
10 puan

Birinci kitabın harika atmosferini devam ettirmiştir.

geri 1 | 2