Eser· Kitap

Nuh'suz Tufan Peygamberin Gözyaşları

4.0/10(1)

Etiketler

Dünya üzerinde neredeyse her kültürün, her bölgenin bir tufan efsanesi var. Bir sürü buz devri geçirmiş yaşlı dünyamız için bu çok normal olmalı. Hüseyin Emre Coşkun da bizim için bir tufan öyküsü kaleme almış. Hz. Nuh ve Gılgameş merkezli olmasına rağmen, daha önce böyle bir tufan versiyonu okumadınız. Genç yazar kendine has bir anlatım ve yöntemle insanlık tarihinin en popüler su baskını öyküsünü yeniden kuruyor ve bizi hayret ettiren bir sonla noktalıyor. Nuh'suz Tufan - Peygamberin Gözyaşları kurgu itibariyle felsefeci, soylu ve zengin Abraham'ın Halk Kütüphanesinde kırmızı kapaklı kalın ciltli bir kitap bulmasıyla başlıyor. Kendisi bu kitap sayesinde ölümsüzlüğe kavuşacağı hayalleri kurarken olaylar onu çok aşan bir şekilde gelişiyor. Yazar okuru şaşkınlık luna parkında atlı karıncaya bindiriyor ve aranan hedefi ölümlüler için elle tutulur hâle getiriyor.

Baskılar2

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Nuh'suz Tufan  Peygamberin Gözyaşları

Nuh'suz Tufan Peygamberin Gözyaşları

CALLİSTO KİTAP

240 sayfa2012-01-01
Nuh'suz Tufan  Peygamberin Gözyaşları

Nuh'suz Tufan Peygamberin Gözyaşları

CALLİSTO KİTAP

240 sayfa2012-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

4.0/ 10
1 puan
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
4/1029.12.2014

Baskı: Nuh'suz Tufan Peygamberin Gözyaşları

sürükleyici oluşu kurgusu çok güzel ancaksadık yemni nin söylediği gibi tarihi bir roman olduğunu düşünmüyorum. sadece nuh tufanının bilinmezliğini kullananyaratıcı bir kitap olmuşama bu kadar bilinmezlik içinde bu kadar emin bu kadar kesin herhangi bir şey yazılıp söylenmemeli şahsi düşüncem.

Benzer Kitaplar