Eser· Kitap

Kıymetsiz Yazılar

5.0/10(1)

Etiketler

İmâm-ı Rabbânî Müceddîd-i Elf-i sânî Ahmed Fârûkî Serhendi hazretlerinin üç cild (MEKTÛBÂT) kitâbından ve oğulları Muhammed Ma’sûm-i Fârûkî hazretlerinin de üç cild (MEKTÛBÂT) kitâbından, uzun bir çalışma sonunda çıkarılan kıymetli cümleler, Elif-ba sırasına göre tanzîm edilmiş, Seyyid Abdülhakîm Arvâsî hazretlerine okunmuşdur. Dikkat ile dinledikden sonra, bunun adı (Kıymetsiz Yazılar) olsun demişdir. Okuyanın hayreti üzere, anlamadın mı, (Bunun kıymetine karşılık olabilecek birşey bulunabilir mi?) buyurmuşdur. Son sayfasında şu cümleler yer almakdadır: (Fırsat ganîmetdir. Ömrün temâmını fâidesiz işlerle telef ve sarf etmemek lâzımdır. Belki temâm ömrü, Hak celle ve a’lânın rızâsına muvâfık ve mutâbık şeylere sarf etmek lâzımdır....)

Baskılar1

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Kıymetsiz Yazılar

Kıymetsiz Yazılar

HAKİKAT

400 sayfa1994-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

5.0/ 10
1 puan
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5/1003.02.2016

Baskı: Kıymetsiz Yazılar

Sonunda bitti.. En son ortaokulda sözlük eşliğinde kitap okumuştum.. Siz de üşenmezseniz okuyun, aman aman bi kaynak değil ama kendi adınıza öğrenilecek şeyler vardır..

Benzer Kitaplar