Hepimiz Birilerinin Eski Sevgilisiyiz
Etiketler
Tuna Kiremitçi'den aşka ve ilişkilere dair başucu yazıları. "En büyük ortak payda: Hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz." "Özlemek: Bir şehrin yerini değiştirmek istemek." "Bizi olgunlaştıran acılar biz olgunlaştıktan sonra unutulsalar keşke." "Çok daha basit işler için bile sertifika gerekirken anne-babalığın hepimize serbest olması ne tuhaf." "Aşk romanıdır bütün romanlar." "Sevgiliyi beklemek: Kalbin içine akan zaman."
Baskılar1
Baskı ekleBu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puan dağılımı
Yorumlar(3)
Baskı: Hepimiz Birilerinin Eski Sevgilisiyiz
Kisa kisa hikayelerden olusmaktatir kitap. Ve kitabin buyuk bir bolumu yazarin basindan gecen gözlemledigi seylerdir. Severek okudum sizde okumalisiniz. Alti çizilecek çok cümle var..
Baskı: Hepimiz Birilerinin Eski Sevgilisiyiz
Alıp 1-2 saatte okudum.Eskidiğini kabullenmene yardımcı oluyor.
Baskı: Hepimiz Birilerinin Eski Sevgilisiyiz
Kesinlikle okunması gereken bir kitap, üzerinde durulan konular hakkında kesinlikle kendinize ait bir şeyler bulacaksınız.











