Eser· Kitap

Zehra'nın Defteri

6.0/10(2)

Etiketler

Selahaddin Hilav’ın belirlemesiyle ‘bizim Joyce’umuz, Türk Edebiyatı’nın büyük ismi Kemal Tahir’in yıllardır arşivlerde bekleyen ‘yayımlanmamış öyküleri’ titiz ve özenli bir çalışmayla nihayet kitaplaştı. Kemal Tahir’in en uzun öykülerinden biri sayılabilecek Zehra’nın Öyküsü’nden adını alan ikinci ciltte ağırlıklı olarak aşk öyküleri yer almakta. Kemal Tahir’in üzerinde çalıştığı ancak tamamlayamadığı öyküler de ‘Yarım Öyküler’ başlığı ile bu kitaba dahil edilmiştir.

Baskılar1

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Zehra'nın Defteri

Zehra'nın Defteri

İthaki Yayınları

220 sayfa2005-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

6.0/ 10
2 puan
10
0
9
0
8
0
7
1
6
0
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
7/1024.01.2020

Baskı: Zehra'nın Defteri

Kemal Tahir'in irili ufaklı, hatta yarıda kalmış öykülerinden oluşan aperitif bir kitap.. Zehra'nın Defteri öyküsü ise kitabın ismini hakkedecek kadar iyiydi.

Benzer Kitaplar