Son İki Eylül
- Kalem çık/kar!(çıktı)- Doldur boş/salt!(doldu boşaldı)- Yaz!(yazıldı)- Kes!(kestim, bileğimdi)Bütün Yapıtları kapsamında Argo sözlüğü, Toplu Şiirler ve Bir Çağ Yangınından sonra Türk edebiyatının öncü isimlerinden Hulki Aktunçtan Son İki Eylül. Bireysel dünyaların toplum tarihiyle kesiştiği ve ayrıştığı noktaların romanı. Ustaca bir dil kullanımı, özgün bir kurgu, yaratıcı bir okur talebi.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (2)İçeriği ve kurgusuyla oldukça özgün bir romandır. Akıp giden bir roman değildir. Akıp gidemeyecek kadar derin ve bazen ağır sözler, cümleler, hayatlar içerir. "Ölegeldiğim bu odada az yazılmış defterlerden bir mezarlık var. Her birindeki küçük küçük ölümleri senin sesinde toparlayabilir miydim? Bilmiyorum. orada büyük- olumlu ve olumsuz anlamda büyük- bir hayatın harf yığınları var. kıpırdıyor. acıyla, aşkla kıpırdıyor."











