Baskılar2
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(6)
Bu kitabı bugüne kadar neden okumadım diye çok kızdım kendime.Kitabın kapağında New York Times'ın dediği gibi Federico Axat çok seveceğiniz ama asla güvenemeyeceğiniz bir yazar.okumayı düşünenler varsa önceliği bu kitaba versinler.
Şöyle ki; iki gece üst üste, okurken kitap elimden düştü. Gözümden uyku aka aka biraz daha okumak istedim. Üçüncü geceye işi bitmişti :) Akıcılığı yerinde, merak unsuru son haddinde psikolojik gerilim. Ağır ilerleyen bir kitap değil. Film izler gibi okuyorsunuz. Finalde ulaştığı sonu hikaye için tatmin edici bulmasam da bütün olarak temiz bir 9 puanı hak ediyor.
İyi Adam , anlatımı çok sade olmasına rağmen , sanırım her satırında okurunu ters köşe yapan, eee ne oldu şimdi , hangisi gerçek bunların diye zorlanmaktan insanın beynini yakan, inanılmaz bir psikolojik gerilim. Bir ara kafam o kadar karıştı ki "yok yok ben bu kitabı anlayamayacağım galiba" diye düşündüm. Son derece başarılı bir kurgu. Ted evli , iki çocuk babası, çok zeki ve her şeye sahip olmasına rağmen intihar etmeyi kafasına koymuş ve tüm planlarını bu doğrultuda yapmış bir adam. Tam tetiği çekecek iken kapının ısrarla çalması ile başlayan olaylar silsilesi.. Kitaplığınızda varsa hemen okumaya başlayın , eğer yoksa alınacaklar listenize ekleyin diyor ve keyifli okumalar diliyorum :)
şimdiye kadar okuduğuğum en iyi kurgu, muhteşem bir kitap, okuyun diyorum sadece başka da bişey diyemiyorum....












