Eser· Kitap

Çarpık Evdeki Cesetler

8.0/10(28)

Etiketler

Leonides ailesi, büyükbabaları Aristide bir ensülin iğnesiyle cinayete kurban gidinceye dek, Üç Kuleli Malikâne’de mutlu bir yaşam sürmektedir. Bütün ipuçları cinayeti aileden birinin işlediğini gösterir. Bu yüzden cinayeti çözme görevini Sophia’nın nişanlısı Charles Hayward üstlenir. Çarpık bir adam vardı, çarpık bir yolda yürürdü. Çarpık bir çitin yanında, çarpık bir altı peni buldu. Çarpık bir kedisi vardı, çarpık fareler tutardı. Ve hepsi küçük, çarpık bir evde otururlardı... “Çarpık Evdeki Cesetler adlı yapıtımı büyük bir zevkle kaleme aldım. En iyi romanlarımdan biri olduğuna inanıyorum.” Agatha Christie

Baskılar1

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Çarpık Evdeki Cesetler

Çarpık Evdeki Cesetler

Altın Kitaplar

246 sayfaISBN 97897540522132014-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

8.0/ 10
28 puan
10
4
9
7
8
10
7
2
6
3
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Yorumlar(25)

9/1002.09.2015

Baskı: Çarpık Evdeki Cesetler

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/carpk-evdeki-cesetler-kitap-yorumu.html#more Agatha Christie'nin genel olarak tüm romanlarını okurken oldukça eğleniyorum. Yazar , bu romanını en başarılı romanlarından buluyormuş. Bense Agatha'nın hiçbir romanını diğerinden ayıramıyorum.

8/1006.09.2014

Baskı: Çarpık Evdeki Cesetler

tahminim dogru çıktı :)

9/1025.12.2013

Baskı: Çarpık Evdeki Cesetler

Agatha Christie'i ilk tanıdığım zamanı hatırlamıyorum fakat eserlerini okumaya fırsatı bulamamıştım o zamanlar. Daha sonra Poirot'u konu alan (Agatha Christie:Poirot) diziyi izlemeye başladığımda neler kaçırdığımı düşünmeye başladım. En sonunda Ekim ayında kitabın eski bir basımı elime geçti ve sanırım sınavlarım olmasaydı 1 saatte bitirebileceğim muhteşem bir cinayet romanını 3 günde bitirdim. Bazı kitaplar vardır yavaş okumak isterim, savsaklarım sırf bitmesin diye, doyamam o kitaba. Agatha Christie'in tüm kitapları bana o tadı verir.

8/1019.12.2013

Baskı: Çarpık Evdeki Cesetler

Agatha kişisinden klasik son. Katil okuyucunun önündedir ama bunu anlamaman için elinden geleni yapar. İyi kitap.

Benzer Kitaplar