Eser· Kitap

Kişi Başına Bir Yalnız

7.7/10(3)

Etiketler

Yalnızlık herhalde, bir insanın saklamayı düşündüğü en son şey olmalıdır. Fakat yine de konuşulsun istemezsiniz. Size öyle öğretilmiştir, ayıptır çünkü yalnızlık. Yekten deli diyen de olur, Bakma sen, bugünlerde en düzeyli ilişki, yalnızlık aslında derken gözlerinize Seni aklına çaktığımın manyağı seni, kimbilir ne arızan var ki, kimselerle geçinememişsin, ısırsa bana da bulaştırır mı acaba gibisinden bakan da.Oysa sanıldığından çoktur yalnız nüfusu; kişi başına bir yalnız düşer.

Baskılar2

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Kişi Başına Bir Yalnız

Kişi Başına Bir Yalnız

269 sayfa

Kişi Başına Bir Yalnız

İletişim Yayıncılık Anonim Şirketi

TRISBN 97897505045562007-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

7.7/ 10
3 puan
10
1
9
0
8
0
7
1
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
6/1007.08.2013

Baskı: Kişi Başına Bir Yalnız

Anlatım süper,dili gündelik en çok da hoşuma giden tırt bir kitap olduğunu düşünürken sonradan bu düşüncemden utanmam kişi basına bir yalnız bölümü mükemmel

Değerlendirmeyi gör →

Benzer Kitaplar