Son Nöbet (Bill Hodges Üçlemesi, #3)
AMERİKA’NIN EN BÜYÜK HİKÂYE ANLATICISINDAN YİNE OLAĞANÜSTÜ BİR ROMAN. “Mercedes Katili” geri döndü. Bu kez düşmanlarını intihara sürükleyip intikam almayı planlıyor. Bill Hodges ve Holly Gibney, Brady Hartsfield’i durdurmanın bir yolunu bulmak zorundalar, yoksa kendileri de onun kurbanı olacaklar. Stephen King, Bay Mercedes ve Kim Bulduysa Onundur ile süren Bill Hodges üçlemesini dehşet verici bir macerayla sonlandırıyor. (Tanıtım Bülteninden)
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (3)Kitapta geçen, çevirmenin Mavi İstiridye olarak çevirdiği ve demek ki haberdar olmadığı grup ve şarkısı Blue Oyster Cult- Don't Fear The Reaper. https://www.youtube.com/watch?v=ClQcU.... Kitap ise Sai King standartlarının altında. Çevirinin de devamlılığı yok. Aynı kavramlara ilk kitaptakinden farklı isimler verilmiş.











