Eser· Kitap

Çifte Kartal

8.0/10(1)

Etiketler

Tom Kırk Dünyanın en ünlü sanat eseri hırsızı... Jennifer Browne Hatasını düzeltmek için ikinci bir şans bekleyen FBI ajanı... Cassius Yasadışı sanat eseri piyasasının tepesindeki beyin... Paristte, cesedi Seine nehrinde bulunan bir rahibin otopsisi sırasında yetmiş yıllık bir sır açığa çıkar. Bu olay, genç ve hırslı FBI ajanı Jennifer Brownenun üç yıl önce yaptığı bir yanlışla sırsılan kariyerini kurtarması için son şansıdır. Yaptığı araştırmalarla, Birleşik Devletler altın rezervinin saklandığı Fort Knoxta gerçekleştirilmiş bir soygunu ortaya çıkarır. Bütün kuşkular, sanat eseri hırsızı olan eski CIA ajanı Tom Kirkün üzerinde toplanmıştır. Yasadışı geçmişine son verme isteği ve ortağının son bir soygun daha yapması için ısrarı arasında kalan Tom ise adını temize çıkarmak için, Amerikada başlayan, Londra, Paris, Amsterdam ve İstanbula kadar süren amansız bir takibe girişecektir.

Baskılar1

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Çifte Kartal

Çifte Kartal

Remzi Kitabevi

379 sayfa2006-04-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

8.0/ 10
1 puan
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
8/1029.09.2014

Baskı: Çifte Kartal

Güzel sürükleyici bir kitap. Bazı bölümlerinin İstanbul da geçmesi ayrı bir keyif. Devam nitelikte olan Kar Güneş kitabınıda tavsiye ederim.

Benzer Kitaplar