Kaçak Kral (Ascendance Üçlemesi, #2)
Ascendance toprakları yeni kralına kavuşmuştur; ancak çocuk yaşta tahta geçen Jaron'u bekleyen büyük tehlikelerden ne kendisi ne de halkı haberdardır. Krallık topraklarının yeniden sahipsiz kalmasını isteyen karanlık güçler Jaron'u kaçırırlar. Ascendance, sahipsiz olduğu eski, kötü günlerine dönme tehlikesiyle karşı karşıyadır ve taht için yapılacak bir savaş kapıdadır. Kral Jaron ise hem kendinin hem de halkının kaderini belirleyeceği bir yola girmek zorunda bırakılmıştır. Belki bir daha topraklarına asla dönemeyecektir. Belki de halkının güvenliği için kendi hayatından vazgeçmek zorunda kalacaktır. Bir halkın kaderi bilinmeze doğru sürüklenirken tek bir şey doğru yolu gösterebilir: cesaret.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (2)Kitap ilk sayfalardan sizi içine çekiyor ve heyecanla sayfaları çevirmenizi sağlıyor. Ama bir insan son 20 sayfada her şeyi mahvedebilir mi? Malesef evet. Kitap son kısımlara kadar harikaydı ama duygusal yönden çok eksiği vardı. Son 20 sayfada bunu daha fazla belli etti. Yine de güzel olmasına güzel kitaptı.
Benzer Kitaplar

Kayıp Prens (Ascendance Üçlemesi, #1)

En Karanlık Fısıltı (Karanlığın Efendileri Serisi, #4)
Başmeleğin Öpücüğü (Lonca Avcısı, #2)

Ruh Hırsızı (Ruh Çığlığı, #1)

Şehvetin Kölesi (Immortals After Dark, #4)

Ateş Laneti (Gece Prensi, #1)

Mabet ( Gölgediyarlar Muhafızları # 1 )

Gecenin Öpücüğü (Dark Hunter #5)

Ejder Gizemi (Draki, #2)

Küçük Hanımefendi Ajansı

