Eser· Kitap

Ada Günlük (Ada, #0,5)

3.5/10(2)

Scott'ın Ada günlüğünü siz tamamlayın! Adım Scott Bracken ve bu benim günlüğüm. Dr. Andrews, iyileşmemdeki ilk adımın, bütün düşüncelerimi kâğıda dökmek olduğunu söylüyor. Bu çalışmayla gerçekle yanılsama arasındaki farkı ayırt edebilecekmişim. Bana düşüncelerimin yazıya geçmesinden sonra 'sapla samanı ayırabileceğimi' belirtiyor, sanki düşüncelerimi somut kelimelere dönüştürünce birden sihirli bir şekilde şeffaf gerçeklik ve yalan, kurmaca ve kurmaca dışı sütunlarına dönüşeceklermiş gibi. Yanılıyor. Çünkü hepsi gerçek. Her kelimem. Adım Scott Bracken ve bunların hepsi gerçek. (Tanıtım Bülteninden)

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Ada Günlük (Ada, #0,5)

Ada Günlük (Ada, #0,5)

Yabancı Yayınevi

240 sayfaISBN 97860595851492016-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

3.5/ 10
2 puan
10
0
9
0
8
0
7
0
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1
Ffndkkk· Ada Günlük (Ada, #0,5)
6/1014.06.2017

Aslinda okumasaniz da olur. Bir iki yer harici cogu kisim serinin ikinci kitabinda yaziyordu.Farkli birsey ya da adayla ilgili scott tarafindan kesfedilmis ama bizim bilmedigimiz birsey yazilmamis.

Benzer Kitaplar