Eser· Kitap

Gökyüzünden Gelen Pasta

7.0/10(2)

Etiketler

Gökten üç pasta düşmüş şansımıza: Biri çilekli, biri çikolatalı, biri de uzaylı! Bir gün mahallenizin üzerine kocaman bir uçan daire gelse ne yaparsınız? O uçan dairenin üzerinde vişneler, çilekler, çikolatalar olduğunu düşünün! Kekinin etrafında bembeyaz kreması da olsun! O uçan daireyi yemek istemez miydiniz? İsterdiniz değil mi! Paolo ile kardeşi Rita da istiyor ve uçan dairenin içine girmeye karar veriyorlar. Sonra olanlar oluyor. Mmmm, ağzınıza layık bir uçan daire. Hadi ne duruyorsunuz, siz de yiyin... ay yani girin!

Baskılar1

Baskı ekle

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Gökyüzünden Gelen Pasta

Gökyüzünden Gelen Pasta

ISBN 9789750711374

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puan dağılımı

7.0/ 10
2 puan
10
0
9
0
8
0
7
2
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
7/1014.02.2013

Baskı: Gökyüzünden Gelen Pasta

Kitabın son cümlesini çok sevdim: "Bombaların yerine pasta yapılmaya başlanacağı o gün geldiğinde herkese yetecek kadar pastamız olacak."

Benzer Kitaplar