Betonlar Çiçek Açsa
Etiketler
Sessiz bir yaz akşamı bahçemize serdiğim kilimin üzerine uzanmıştım. Sabah okulda arkadaşlarımla aramızda geçen konuşmaları ve Fen Bilgisi dersinde öğretmenimizin anlattıklarını düşünüyordum. Gözlerimi düşüncelerimle baş başa kalmak için sıkı sıkı kapatmıştım. Hava biraz serinleşmişti. Çok yorgundum ama çözümünü bulamadığım sorular uyumama her zaman engel olurdu. Öğretmenimin bugün derste anlattıklarını düşünmeye başladım. Çocuklar, evren o kadar büyük ki, belki de bir yerlerde dünyanın atmosferine sahip, canlıların yaşamaları için elverişli ortamın; yani su ve havanın bulunduğu başka bir gezegen daha vardır. Bu koşullara sahip bir gezegende neden başka canlılar bulunmasın? demişti. (Kitabın Girişinden)
Baskılar1
Baskı ekleBu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puan dağılımı
Yorumlar(1)
Baskı: Betonlar Çiçek Açsa
Okuyalı temizinden 8 sene oluyor. İlk okuduğum kitaplardan biridir kendisi. Pek hatırlamasam bile - o zamanlar kitap okumayı sevmememe rağmen- kendini okutmuşsa, başarılıdır.











