Hayat Dürbünümde Kırk Sene 1941 - 1964 / 1. Kitap
Çağdaş Türk edebiyatının en sevilen kalemlerinden Ayşe Kulin, ilklerin yazarı olmayı sürdürüyor. Daha önce yüzbinlerce satılan Veda ve Umut adlı kitaplarının devamı niteliğindeki iki kitabı birden Everest Yayınları tarafından yayımlanan Ayşe Kulin, yeni yıla damgasını vuruyor. Veda ve Umutu severek okuyanlar için şimdi Hayat ve Hüzün günleri başlıyor. Hayat ve Hüzün Ayşe Kulinin kaleminden bu kez kendi hayatına bir yolculuk
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(8)
Tüm puanları gör (150)Hem Ayşe Kulinin hayatını, hemde yaşadığı dönemin siyasi olaylarını öğrenmek, yazarla beraber yaşamak o dönemi büyük zevkti benim için.. Severek okudum.Ellerine sağlık Ayşe KULİN..
Her zamanki gibi yine mükemmel bir iş çıkarmış Ayşe Kulin.Kullandığı üslubu insanı büyülüyor.Kitabı bitirene kadar elinizden bırakamıyorsunuz.Harika!
Veda ve Umut'un ardından, Ayşe Kulin aileye hoşgelir :) Anı ve otobiyografik kitaplardan roman kadar zevk almamama rağmen, "Hayat", oldukça akıcı ve sade üslubuyla yazarın bizi özel yaşamı hakkında detaylara girereken, dönemin siyasi ve sosyal durumunu da içtenlikle ortaya koydugu bir eser olmuş..Tavsiye ederim..
çok beğendiğimi söyleyemem
http://esrarenklibirhayat.blogspot.com/2012/10/hayat-ayse-kulin.html
anlatim tarzi guzel,tabiki konuyu abartmis oldugunu ve burjuva sinifindan birinin yakinmasi olarak gördugumu de eklemem lazim.bir örnek olarak esinin hic calismadigini altini cizerken kendisin de ayni durumda olugunu görmemis mesela..ailesi tarafindan oldukca simartilmis,hos guzel bir hanimin hikayesi.dedigim gibi anlatim guzel o yuzden diger eserlerinide okuyorum.
Umut ve Veda kitaplarıyla aile geçmişini anlatan Ayşe Kulin, Hayat ve Hüzün kitaplarında kendi hayatını ve o dönemin Türkiye'sini anlatıyor. Hayatım roman derler ya bazen Ayşe Kulin'in hayatı gerçekten romanlık bir hayat. Elimden bırakamadım, 3 günde bitti sanırım. Ama önce Umut ve Veda okunmalı mutlaka.
Gerçek hayat hikayelerini okumayı hep sevmişimdir. Bu seriyi de beğendim. Oldukça içten ve mütevazi bir dille yazılmış.











