Eser· Kitap

Denize Karşı

10.0/10(1)

Hayat bazen bitti dediğiniz yerden başlar. Deniz, hayatının tepetaklak olduğu bir dönemde çareyi hiç tanımadığı bir yere sığınmakta buldu. Kaçış sandığının yeni bir başlangıç olduğundan habersizdi üstelik. Şahin, yalnız bir baba olarak oğlu Murat’ı büyütmeye uğraşırken, Deniz’in naif anne şefkatinin sadece oğluna iyi geleceğini sanıyordu. Oysa hayatın hepsi için başka planları vardı. Göcek’in sıcacık atmosferinde, içinizi ısıtacak, umut dolu bir aile olma hikâyesi okumaya hazır mısınız? Denize Karşı; aşkın, ihanetin, güzel dostlukların, ayakta kalmak için verilen mücadelelerin ama en çok da umutlu olmanın hikâyesi. "Vazgeçebilenler ve yeniden başlamayı seçenler gün gelir küllerinden yeniden doğarlar. Daha güçlü, daha umutlu!"

Baskılar3

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Denize Karşı

Denize Karşı

Müptela

Denize Karşı

Denize Karşı

Müptela Yayınları

448 sayfaISBN 97860520062522018-04-06
Denize Karşı

Denize Karşı

Müptela Yayınları

448 sayfaISBN 97860520062522018-04-06

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

10.0/ 10
1 puan
10
1
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ookursever-nejla· Denize Karşı
10/1022.12.2018

İlk defa okuduğum yazar, kitabın kapağında gelinlik içinde bir kadın ve minik smokini içinde tatlı bir oğluş olunca ilgimi çekti doğrusu. Kitabın daha ilk satırlarından kendine bağlayan akışı ile okudukça kalemine hayran bırakıyor sevgili yazarımız. Özellikle annelik ve evlat sahibi olup sahiplenme, aile olmak için yazarın da kitapta bahsettiği gibi eşlerin evliliği sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için aynı bakış açısı ile aynı yöne bakabilmeyi anlatan sıcacık bir kitaptı. Kitabı yarılamadan daha devam kitabı "Denize Karşı 2 " yi sipariş verdim bile. Kitabın minik kahramanı iki yaşındaki Murat 'a da bayıldım. Konuşmaları ve anne sevgisi, anne tutkusu ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi. Her daim okuyacağım ve takipte kalacağım yazarlara ekledim sevgili Sinem İşler 'i. Anne olanlara ve özellikle (benim de mesleğim olan )kitabın baş kahramanı Deniz gibi hemşire olanlara gözü kapalı tavsiye ederim.

Benzer Kitaplar