Siyah Buz

10 puan

Bazı kitaplar hakkında okumazsanız bir şey kaybetmezsiniz derler ya, bence bu kitap hakkında da tam tersini söyleyebiliriz. Bu kitabı okuyan herkes kendi payına düşen dersi alacaktır.

İnsanlara -özellikle çocuklara- karşı yaptığımız herhangi bir kötü davranış o kişinin iletebileceği çok daha başka ve büyük bir şeye dönüşebilir. Bu çıkarımı Solved gibi cinayet belgesellerini izlediğimde edinmiştim. Seri katil hiçbir neden olmadan bir sürü insanı öldürmüş gibi görünüyordu. Meğerse çocukken idolu haline getirdiği babası onu sürekli dövüyormuş.

Hepimiz çevremizden kendimize yönelik ya da herhangi bir şekilde bizi etkileyebilecek olumsuz davranışlar görüyoruz - bunu normal düzeyde olanlar için söylüyorum. İnsanın da bunu başkalarına iletmeyip; ama kendi içinde tutup da kendine de zarar verebilecek bir şeye dönüştürmediği zaman insan olduğunu düşünüyorum. Zaten çocukları severim.Bir de bu nedenlerden dolayı da çocukların eğitimi konusunda birazcık hassasım.

Şimdi bunları bu kadar niye yazdım diyeceksiniz :) Yazarın bu tür şeyleri okurlara doğru bir şekilde yansıttığını düşünüyorum. Katil bulunduğunda anlayacaksınızdır zaten.

Ayrıca pek çok hayatta kalmak için gerekli olan bilgi de edinebilirsiniz, doğru arkadaşlığın nasıl olması gerektiğini de bir kez daha öğrenebilirsiniz.

Karakter olarak Britt'in özelliklerine de bayıldım :)

Her neyse hepinize keyifli günler dilerim :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »