Sana İhtiyacım Var

6 puan

Judith McNaught tarihi aşk romanları ile kalbimi fetheden bir yazar. Sanırsam bütün historicallerine sahibim. Sana İhtiyacım Var’ı sahafta görüp bir şans vermek istedim bu yüzden.

Yazarın okuduğum ilk günümüz kitabı.

Beklenti fazla tutulmazsa aslında güzel fakat işlenememiş bir roman kendisi. Ya da çeviriden kaynaklı bilmiyorum ki edit hataları da mevcut kitapta. İşleyiş olarak, uzatılmaması gereken konuların uzatılıp, uzatılması gereken konuların uzatılmaması durumu mevcut. En azından benim için durum bu.

Katie, hayatında neredeyse her şey yolunda giden, bağımsızlığına düşkün bir karakterdir. Aşk hayatı tek düze hanım kızımızın ki yaşadığı bir travmadan ötürü bu işlere direk giremiyor kendisi.

Ramon ise şirketi iflas bayrağını çekmeye yakın İspanyol bir iş adamı. Katie’yi zoraki bir yakınlaşmadan kurtarmasıyla ikisinin tanışması başlıyor. Kendini kadına bir çiftçi olarak tanıtıp ertesi güne randevusunu da alıyor tabi.

Yakınlaşmaları gayet hızlı olup, maceraya Porto Riko da devam ediyoruz gelişen olaylar ile birkaç gün sonrasında.

Ramon karakterini çok sevdim. Güçlü ve baskın bir karakter bunun yanında çok da güzel seven bir adam. Bu adam uğruna neler neler yapılmaz. Herkesin bir gün kendi Ramon Galverra’sını bulması dileğiyle!

Dediğim gibi, bazı şeyler fazla hızlandırılmış gibiydi. Ek olarak yan karakterler hani yan karakter olsun amacıyla konmuşcasına, birkaçı hariç çoğu boşu boşuna yer kaplamışlar. Judith’in tarihi aşk romanlarındaki yazımı bu kitapta da olsaydı ortaya gerçekten çok güzel bir şey çıkardı. Judith McNaught kitaplarına başlamak için yapılacak en kötü seçim olur. Eğer yazarın okuduğunuz tek kitabı buysa, hiç soğumayın ve İçinde Aşk Saklı’yı alın.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »