Pabucumun Ajanı -1

9 puan

okuduğum en komik kitap bu sanırım. :D

bu kitapta o kadar güldüm ki etrafımdaki insanlar bana garip garip bakmaya başladı. kızın iyi bir espri anlayışı var, bunu kabul edebilirim. ayrıca ezik bir karakter de değil ama yine de çok sevdiğim bir karakter değil. bol bol kendini utandırıp yanlış yerlerde yanlış şeyler söylüyor. hem denizi daha ayaklarının üzerinde duran biri olarak görmek isterdim. ne yapacak şimdi? tunayla yaşayıp parasını mı sömürecek? üstelik o mafya şeyi neydi öyle? arka sokaklardan çıkma gibiydi. o mafyayı katmadan gayet de güzel bitirebilirdi kitabı-hatta seriyi. bence hiç devamına gerek yoktu ve okumam da zaten. yok yalanlar ortaya çıkacak, kavga edecekler falan.-

Tuna'ya gelirsek; kitapta bir karakterin yakışıklı olarak anlatılması çoğu karaktere sıcak bakmamı sağlar ama Tuna'yı gene o kadar sevemedim. çok gereksiz yere öfke krizlerine giriyor ve acayip kıskanç. tamam kıskançlığa pek lafım yok ama adama kalsa deniz kendinden başka erkekle konuşmasın, hatta başka birine bakmasın. evde otursun, yemek yapsın falan - gerçi kız yemek yapmayı da beceremiyor, sözde ev kızı-. yani adamın şirketleri var bilmem neleri var ama kaba saba modern olmayan biri. o yüzden sevmedim.

bu kadar kötü yorumuma rağmen aslında kitap güzeldi. acayip de komikti. en sevdiğim kitaplardan sayılmaz ama boş zamanda okunabilecek eğlenceli bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »