Oniks (Lux, #2)

10 puan

ilk kitap olan Obsidiyen'de, Deamon ile Katy’yi tanımış ve bir erkek nasıl bu kadar öküz olup, aynı zamanda aşık olunası olabilir başlıklı dersimizi salyalarımız aka aka tamamlamış uzun bir süre kendimize gelememiştik.

Deamon’ın Katy ile olan atışmaları kavgaları laf sokmaları bizi bile okurken kızdırmış, utandırmış ve kendimizden geçirmişti. Ama bu biricik öküze kızabilmek, gıcık olabilmek ne mümkün! Yine onu sevdik bağlandık ve içimize sevgiyle sokmuştuk. (:

İlk kitabımızın sonunda, Katy, Dee ve Deamon'ı yerel elektrik kaynağı olarak ve kullanmış ve onları öldürmek üzere olan Arum'u yok etmişti. Ancak bunu yaparken ciddi olarak yaralanmıştı. Tabi bu duruma göz yumamayacak olan Deamon ışığını kullanarak onu resmen ölümden döndürülmüştü. Bu olayın ardında Deamon ile Katy artık birbirleri anlamadıkları bir şekilde bağlanmışlardı. Aralarında oluşan bağ ikisi içinde yeni bir zamanın başlangıcıydı aslında.

Katy’nin artık Deamon ile tahminin ötesinde bir bağı var. (: ve ikiside bu durumun önüne geçemiyor. Katy’e tam olarak neler olduğunu anlayamasak da Demaon'ın bu durumdan hiç şikayetçi olmadığını size rahatlıkla söyleyebilirim. (ki kitabın ilerleyen kısımlarında bu değişimi ve sonuçlarını ziyadesiyle kurcalıyacağız.) Ama bence asıl konumuz Deamon (bebeğim) ve geçirdiği evrim.

Bir erkeğin öküzlükten, sevilesi tapılası içine sokulası bir Romeo’ya nasıl dönüştüğünü hayretler içerisinde okudum. Ve o erkek Daemon’ı Tanrım! Sanki öküz haliyle bile Deamon’ ıma yeterince aşık olmamışım gibi! (:

Yorumun Devamı ve Deamon Black - ile ilgili çalışmalar için Tık Tık =D
http://tarihiaskromani.blogspot.com/2013/04/yorum-oniks-biricik-okuzum-deamon-black.html

10 yıl, 11 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »