Obsidiyen (Lux, #1)

9 puan

Kitabimiz uzaylilarla ile ilgili:)) Lux gezegeninde yuvalarinda bir yikim yasandigi icin dunyaya siginan bu mukemmel yaratikLar insan formunda yasamlarina devam ediyorlar. Varoluslarinin kaynaklari isik olan bu mukemmel seylerin yasadigi kasabaya tasinan ve herseyden habersi kizimiz Katy oyle muhtesem bır talıhe sahıpkı(kıskanclıgımdan onu oldurebılırım:)) uzaylı,yakısıklı ve seksı seytanımız Daemon'ın yan komsusu olma serefıne erısıyor:))

Daemon, kız kardesı Dee ıle yasamakta ve ınsanlar hıc hazetmemektedır. Onun ıcın ınsanlar kendı turunun öğrenilmesi için bir tehdit ve zayıf tipler. Güvenilmezler olan insan türüyle hiç iritabatı bulunmamakta (Bunun altında yatan sebepleri okudukca ogreneceksınız) Dee ıle Katy oldukca ıyı anlasıp sıkı fıkı olmaya baslayınca, kız kardesını koruma ıcgusudusu zırveye vurmus Daemon ıcın ısler gıttıkce cıkılmaz bır hal almaya baslıyor:)) Cunku bıtanecık Daemon'ım Katy den hoslanmaya baslıyor:))

Hersey bu kadar gulluk gulıstanlık degıl tabı Katy onların ne oldugunu bılmıyor ama suphelerı var. Bu muhtesem uzaylılarımızın pesınde Golgeler var ve yakında hem Daemon ve aılesı ıcın ozellıklede Katy ıcın oldukca buyuk tehlıke olacaklar:))

Kıtapla ılgılı daha cok sey yazabılırım:)) ama yazarın dılı dıyologlar ıtıraf edıyorum bu kadar keyıf alarak ve gülerek uzun zamandır kıtap okumamıstım:))

Kitaptaki muhteşem diyologları içeren yayını taşikardim bitince (Daemon'ı bır kabul etsin, alışşın önce bünyem:)) yapacagım :))

Kesinlikle okuyun arkadaslar, kesinlikle..! Serinin 2. kitabı için nasıl bekleyeceğimi kara kara düşünmeye basladım bıle:)

Sevgılerle...

11 yıl, 4 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bayanlara yönelik kitap olduğu nasılda belli yine yakışıklı bir erkek yarat zaten bayanlar hemen kanıyor ''ah canım vah canım'' demeye başlıyorlar :D

11 yıl, 4 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

ya tamam bu kısmen doğru olabilir ama bu kitabın ilgi çekici tarafı kahmanımızın odundan yontulma olması tip biraz tali bir konu kalıyor yani

11 yıl, 4 ay     
« geri ileri »