Mirasyedi (Windham, #1)

6 puan

Westhaven Kontu Gayle Windham dük olan babasının ilk meşru oğludur. Meşru olamayan birçok çocuğu vardır ama varisi Gayle olduğundan onu evlendirmek çocuğunun olduğunu görmek tek amacıdır. Bu yüzden elinden gelen her şeyi yapar. Casusları vardır.Sevgilisine hamile kalırsa onları evlendireceğini bile söylemiştir. Gayle'nin başından bir nişan geçmiştir. Bir kere bile ona fazla gelmiştir. Kimse onu yapmacık bir kız ile evlenmeye zorlayamaz. Onu en mutlu eden şey ıssız bir yer,sessizlik ve huzurdur. Varis olduğu için kendisini sömüren anneler ve genç kızlardan bıkmıştır. Her yerde istenir,birçok yerde olması gerekir ama bıkmıştır.Ev partileri,geziler,sosyal toplantılar ona göre değildir. Babasının baskılarından da sıkılınca sıcağa rağmen herkesten uzak evine çekilir.Bir hizmetçinin elbiselerinin düğmesi şömineye takılınca ona yardıma girişir ama karşılığında demirle kendisine vurulur. Kahyası hizmetçiyi taciz ettiğini sanınca böyle bir şey yapmıştır. Böylece Gayle kahyası ile tanışmış olur.

Anna Seaton Gayle'nin kahyası. Normalde bir asilzade olmasına rağmen yaşadıklarından dolayı peşindekilerden kaçıp kimliğini herkesten gizlemiştir.
Evin kahyası ama evde ki tüm işler ile ilgilenir. Eve getirdiği huzur,düzen Gayle'nin gözünden kaçmaz. Gayle'nin durumunun sorumlusu Anna olduğundan bakımını üstlenir işlerini yapmasına yardımcı olur.
Gayle kahyasından hoşlanınca sürekli birlikte vakit geçirmeye başlarlar ve doğal olarak yakınlaşırlar. Anna'nın sırları ilişkilerini zorlaştırsa da bunun üstesinden tabi ki gelirler.

İsmine bakarak farklı bir kitap beklemiştim ama alakasız çıktı. Anna'ı sevemedim bir türlü. Beklediğim gibi bir kitap değildi. Güzel bir konu vardı ama yazar işleyememiş. O kadar karışık ,gereksiz, saçma yerler vardı ki kitap ziyan olmuş resmen.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »