Mart Menekşeleri

7 puan

guzel bir kitap yollarda da okunabilir.fazla bir sey vermiyor ama zaman gecmesine yardimci..sanki cevirende bir aksaklik varmis gibi geldi bir cok uyumsuzluk gördum..hakli olarak bundan sonra sadece begendigim yayinevlerinin kitablarindan alacam..kitabi tavsiye etmeye gelince;eger basit ask romanlarini seviyorsaniz okuyun..bir kitapdan daha cok beklentisi olanlar icin degil..

10 yıl, 7 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 6 arası yorum gösteriliyor, toplam 6 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Ben de abartıldığı gibi bir eser olmadığını düşünüyorum. Hoş mu hoş. o kadar. ötesi yok. Sıkılmadan okudum ama bana bir şey kazandırmış olduğunu sanmıyorum.

10 yıl, 4 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

evet canim bende öyle dusunuyorum.Aslinda cinsellik hayatin bir parcasi kötu olan bunu pazarlamak konusunda ki yapilan aptalliklar diye dusunuyorum,kitaplarda olsun,filmlerde olsun hatta show programlarinda olsun.bazen bende basit yormayan kitaplar okuyorum ,yani o icinde bulundugum zamana uygun olarak sectigim bir sey oluyor.simdi okudugum sevgi baglari gibi.

10 yıl, 4 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Cinsellik hayatın bir parçası. Doğru. Yanlış olan aşkı cinsellik üzerine kurmaları. Sevgi paylaşım demektir. Cinsellik iki insan arasındaki en özel paylaşımdır. Bu anlamda cinselliğin önemi daha çok açıklanıyor ama her şey cinselliğe bağlanmamalıdır. Sana şiddetle bir kitap öneriyorum. Hatta iki kitap. bunları okumanı çok isterim. 1. önereceğim kitap "biz/ romantik aşkın" psikolojisi.
2. kitap ise Oruç Aruobanın "İle" si. Aşkın ne demek olduğunu hatta aşkın değil esas olanın sevgi olduğunu bu iki kitap fevkalade iyi açıklamış.

10 yıl, 4 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Aslinda bu konuda söylenecek cok sey var.Yazarim daha sonra sana.Dedigin kitaplardan birini listeme ekledim zaten.ask cinsellik sevgi en cok konusulan ve cok degisik degerlendirilen kavramlar bence. ustelik her insanin yani her kisinin anlayisi degisik oldugu gibi bazen bunlar toplumlar tarafindan da bir kaliba oturtuluyor.bizim ne diyecegimiz nasil dusunucegimiz ise artik bize kalmis..

10 yıl, 4 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Çok haklısın. Okurun beklentisi çok önemli. Bu kitabı, okumak için, elime alma sebebim, kafamı yormadan, hoşça vakit geçirebileceğim bir şeyler okumaktı. Bu anlamda beklentimi gerçekten karşıladı. Bir de şu var. Son yıllarda yazılan romantik eserler hep cinsellik üzerine odaklı. bu kitap öyle değildi. Bu anlamda da sevdim.
Keşke herkes okumayı alışkanlık haline getirebilse. Benim bir arkadaşım bankada mühendis. İşleri çok yoğun. bana "Ben ağır kitap okumayı istemiyorum. Eve gelince kafamı dağıtmaktan hoşlanıyorum" der hep. O da haklı. Bu tür kitapları tercih eder. Ona bu kitabı önereceğim.

10 yıl, 4 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Haklisin canim,zaten bir kitapdan neler beklediginle ilgili hersey.Cok öven arkadaslarimiz kesinlikle bu tip kitaplara odaklanmis olmali ki buda guzel bir sey herkes ayni tip kitabi sevmesi gerekmez zaten.Önemli olan kitap okumayi aliskanlik haline getirebilmek.

10 yıl, 4 ay     
« geri ileri »