Kocan Kadar Konuş

7 puan

Kitaba dün başlayıp 20 sayfa filan okudum bu sabah bi başladım elimden bırakamadım ya. Bi karaktere hem nasıl bu kadar gıcık olup hem de güldüğümü anlamış değilim. Kitabı okurken sinir krizinden ölüyodum. Kitabın kapağını kaç kez hışımla kapadım hatırlamıyorum.
Kızımız Efsun çok şeker başlarda. Bir kitap kurdu, değişik bir mizah anlayışı ve hayal gücü... Ama gel gör ki o Saçma sapan koca bulma tavsiyeleriyle kızımız 360 derece değişiyor. Olay tam bir koca avına dönüşüyor. Lise aşkı Sinan'a karşı da bu taktikleri uygulayınca iş çığrından çıkıyor tabi. Kendi gibi davransa hiç bi sorun olmayacak. Ama sonunda aklı başına geliyor.
Evet son... O ne biçim bir şeydir yahu bas bas ikinci kitabımı yayınlayın diye bağırıyor kitap. Umarım yazarımızın da böyle bir isteği vardır. Ayrıca kitabımızın bir de filmi var. Şu an vizyonda. Ben gitmek için kitabı bitirmeyi bekledim ve fragmandan anladığım kadarıyla bol bol gülücem. İkinci kitap çıkarsa filmini yaparlar mı acaba? Aklımda deli sorular. Neyse dileyenler gidebilir 😄.

9 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Yeni sayılır, ben de daha okuyamadım :/

9 yıl     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

İkinci kitap da çıktı :)

9 yıl     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Ciddi misin ne ara çıktı ya benim niye bundan haberim yok ben iptal :D

9 yıl     
« geri ileri »